Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Madiba collectief slankt af

Tholen - Met ingang van 1 juni 2017 maakt Laurens van der Lans geen deel meer uit van het collectief Madiba. Aansluitend hierop hebben de twee andere kwekers John van de Westeringh en Kees de Jongh besloten hun lidmaatschap bij de Quality Flower Group te beëindigen.

De kweker uit ’s Gravenzande heeft besloten zelfstandig verder te gaan. Van mot lijkt geen sprake: de heren kwekers hebben uiteenlopende visies op gebied van strategie en verkoop. "Geen negativiteit hier", zo laat John van Westeringh weten in een reactie. "Het gaat om het product en daarin hebben we elkaar nodig. Zo had ik gisteren nog handel van hem nodig, en dat gaat allemaal prima. En wat je verder wel of niet samen doet - het is ook een kwestie van geven en nemen."


Vlnr. Kees de Jongh, John v/d/ Westering en Laurens v/d Lans. (beeld genomen uit promo-video)

De Madiba-groep, bestaande uit voornoemde drie kwekers, is een half jaar geleden gestart. Deze gaat nu in afgeslankte vorm verder. Omdat John van de Westeringh en Kees de Jongh graag de samenwerking met verkoper Pieter Ooms voortzetten, hebben zij besloten de Quality Flower Group te verlaten. Dit besluit is ingegeven uit financiële overwegingen, maar ook een stukje duidelijkheid naar de kopers toe. Bovendien leggen zij de focus nu nog sterker op de Madiba. Laurens van der Lans gaat zelfstandig verder.

Gedrieën produceren de kwekers zo'n 500.000 stelen per week. "Het product ligt goed in de handel, geniet grote bekendheid en biedt talloze mogelijkheden en toepassingen."

Voor meer informatie:
Madiba
www.madiba.nl




Publicatiedatum: