Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 1 juni, Oostnieuwkerke

ErfGoed presenteert vloeren bij kwekerij Decru-Leroy in

Op donderdagmiddag 1 juni a.s. opent kwekerij Decru-Leroy in Oostnieuwkerke zijn deuren voor collega-kwekers. Zij kunnen die middag kennismaken met de teeltvloer van ErfGoed.
 
Decru, die in 2015 voor een ErfGoedVloer met eb- en vloedsysteem koos, zal tijdens het programma vertellen over zijn ervaringen met de teeltvloer. In een eerder interview met deze Belgische kweker vertelde hij 10 tot 20% op de arbeidskosten te besparen. De gebruiksvriendelijkheid was bij hem de doorslag had gegeven om voor dit teeltsysteem te kiezen: “Watergeven werkt met deze vloer heel gemakkelijk. Dat is een groot verschil met het druppelsysteem dat we voorheen hadden. Het zorgt ook nog eens voor een heel uniform en gezond gewas, waardoor je veel sneller kunt oogsten en nauwelijks uitval hebt. ” Volgens Decru is ook de ziektedruk sterk afgenomen doordat hij met dit teeltsysteem de relatieve luchtvochtigheid veel beter kan sturen.
 
Wie meer wil weten over de ervaringen van Dirk Decru en de werking van de ErfGoedVloer met eigen ogen wil zien, is op 1 juni welkom in Oostnieuwkerke. De opendeurdag begint om 16.00u en is rond 18.00u afgelopen. Opgave is mogelijk via de website van ErfGoed, www.erfgoed.nl/opendeurdag.
 

Voor meer informatie:
ErfGoed
Bredeweg 59
2751 GH Moerkapelle
T: +31 (0) 79 593 38 00
www.erfgoed.com

Decru-Leroy Bloemisterij
Ondankstraat 19
8840 Oostnieuwkerke (Staden) - België
T: +32 (0)51 20 06 95
F: +32 (0)51 24 86 64
E: info@decru-leroy.be
www.decru-leroy.be
Publicatiedatum: