Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dennis Seriese, Agro Supplement:

"Beter wortelgestel en minder uitval"

Tholen - Agro Supplement is een vloeibaar en 100% natuurlijk (biologisch) supplement, dat ingezet kan worden in tal van gewassen. Ook is het de naam van het bedrijf dat de meststof levert. Sinds kort is Dennis Seriese partner geworden bij het bedrijf en in onderstaande vertelt hij ons meer over het product en hoe hij en compagnon Mustafa dit in Nederland nog beter in de markt hopen te zetten.

Mustafa en Dennis
De mensen achter dit verhaal zijn Mustafa en Dennis. Mustafa zit al meerdere jaren achter Agro Supplement en heeft er stap voor stap voor gezorgd dat het steeds meer gebruikt wordt. Leidend voor hem is dat het product zichzelf moet bewijzen in de markt en dat hij er zelf alles aan zal doen om het optimaal te laten werken. Dennis, destijds een van de drijvende krachten achter FloraCulture International, is binnen Agro Supplement de zakenpartner van Mustafa. Dennis is de aanjager en heeft een zeer breed netwerk in Nederlandse tuinbouw en ver daarbuiten.



Beide heren delen de visie dat de mogelijkheden voor het product enorm zijn en de overtuiging dat de voordelen van Agro Supplement zich in de praktijk bij de kweker zullen bewijzen.

Agro Supplement
"Net even dat extra kilootje van de komkommer-paprika-tomaten of welke (productie) planten dan ook plukken? Duidelijk een beter wortelgestel waardoor een hogere plantweerstand dus een beter gewas met minder uitval? De vruchten gewoonweg eerder rijp dus eerder plukken dan normaal? Groenere en weerbare planten de gehele teelt door? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar toch zijn het resultaten uit de praktijk, welke behaald zijn met het toepassen van Agro Supplement. Deze bevindingen van kwekers zijn bij ons vrij op te vragen", aldus Dennis.



Plan
Is het dan een wondermiddel? "Als er juist mee om wordt gegaan, dan kan het in vrijwel alle teelten zeer positieve resultaten hebben. Maar het is niet een kwestie van een keertje toedienen en klaar. Zo werkt het niet. Het is een proces waarbij stap voor stap naar verbetering wordt gewerkt om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken."

Voor meer informatie:
Agro Supplement
Dennis Seriese
M: 0615-060880
E: Dennis@agrosupplement.nl
www.agrosupplement.nl

Publicatiedatum: