Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Binnenstebuiten-planten

Addenda lift mee op promotiecampage Bloemenbureau Holland

In mei behoort de campanula van Addenda tot de woonplanten van de maand 2017. Het thema deze maand is Binnenstebuiten-planten, ofwel woonplanten, die zowel binnen als buiten kunnen staan.

Om de campagne extra onder de aandacht te brengen, heeft Addenda een additioneel POS pakket voor haar klanten ontwikkeld, waarin de consument centraal staat. “We willen namelijk de consument bewust maken van het onderscheidend vermogen van de productgroep campanula. Het feit dat de plant zowel binnen als buiten kan bloeien, is niet voor iedereen duidelijk en zeker een nice/need to know”, aldus telersvereniging Addenda.



Wat kunnen klanten van Addenda verwachten gedurende deze campagne?
  • Hard copy A2 posters (Nederlands, Engels, Frans & Duits). De campagne van het Bloemenbureau Holland wordt namelijk in meerdere landen uitgevoerd. De posters kunnen worden meegeleverd bij de campanula’s en zijn te verkrijgen in verschillende Cash&Carry’s. Tevens kunnen deze gedownload worden op de website van Addenda®.
  • Naast posters zijn er gratis consumentenflyers te downloaden, waarop wordt uitgelegd hoe de binnenste buiten toepassing werkt. Deze kunnen o.a. gebruikt worden voor websites of social media kanalen. 
  • Mailings naar consumenten vanuit het eigen adressenbestand van Addenda® Ondersteuning op corporate website, facebook- én instagram pagina van Addenda
…maar hoe werkt Binnenstebuiten?
De campanula’s van Addenda kunnen tijdens de eerste bloei perfect binnen staan. Daarna plaats je de planten buiten (>10C) in een mooie pot of in de volle grond en bloeien zij meerdere keren. Hiertoe hebben zij wel wat verzorging en aandacht nodig. Geef ze voor het mooiste bloeiresultaat regelmatig mest en het is belangrijk dat je na de bloei de oude bloemranken verwijdert. Ook is een plekje in de halfschaduw het best, maar ook een plekje met indirect zonlicht is prima. Zolang ze een goede waterafvoer hebben, groeien ze bijna overal.


Voor meer informatie:
Addenda
marketing@addenda.info
www.addenda.info

Publicatiedatum: