Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
6 t/m 13 juni

Open huis bij 13 orchideeënkwekers tijdens Orchid Inspiration Days

Tijdens het Orchideeënevenement Orchid Inspiration Days, tussen 6 en 13 juni, openen dertien orchideeënkwekers hun deuren. Professionele relaties en eindklanten zijn uitgenodigd voor een inspirerende tour in de wereld van de orchidee. Uniek is deze samenwerking tussen de kwekers uit drie verschillende regio’s in Nederland, die met dit evenement de krachten als concullega’s verenigen.

Zakelijk orchideeënvent van kweker tot internationale eindklant
De afgelopen jaren zijn er verschillende orchideeënevents georganiseerd, allen met hetzelfde doel: de exporteur, retailer, groot- en detailhandel informeren en inspireren met productnoviteiten, verrassende concepten en bijzondere toegevoegde waarde. In het najaar van 2016 besloten de dertien bedrijven om de handen ineen te slaan en een gezamenlijk event in drie regio’s in Nederland op te zetten: het Orchid Inspiration Days.



Door de open dagen te organiseren, voorafgaand én tijdens de FlowerTrials, richt de organisatie zich ook op de buitenlandse relaties, die aldus hun bezoek aan Nederland extra goed kunnen benutten. De centrale coördinerende rol ligt bij Pull Position die namens de dertien partijen de voorbereidingen van het evenement op zich neemt.

Registratie op vernieuwde website
De invulling van het programma zal op iedere locatie anders zijn. Bezoekers wordt gevraagd zich vooraf te registreren. Dit kan op de website www.orchidinspirationdays.com.

Deelnemende orchideeënspecialisten
De dertien bedrijven, die aan Orchid Inspiration Days deelnemen, zijn:
Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Cympha Orchideeën, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, Lansbergen Orchideeën, Levoplant, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg.

Openingstijden
Orchid Inspiration Days vindt plaats tussen 6 en 13 juni 2017.
  • Di 6 t/m do 8 juni | 08.00 tot 18.00 uur
  • Vr 9 juni | 08.00 tot 14.00 uur
  • Ma 12 t/m di 13 juni | 08.00 tot 18.00 uur
Meer informatie is te vinden op www.orchidinspirationdays.com

bron: Pull Position
Publicatiedatum: