Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ter Laak introduceert 'Authentic Orchids'

Ter Laak Orchids lanceert een nieuwe lijn in haar assortiment: Authentic Orchids.

Waar de kwekers streven naar de hoogste kwaliteit, blijven orchideeën bloeiende producten die gevormd worden door de natuur. In de natuur is niet alles even perfect, dus ook de duurzaam gekweekte orchideeën van Ter Laak hebben soms een klein schoonheidsfoutje hier of daar. Een uniek gevormd blad, een twist in de tak of variatie in takhoogte. Het zijn de perfecte imperfecties van de natuur die deze planten juist bijzonder en uniek maken. Daarom verdienen deze planten volgens Ter Laak Orchids een leven als ‘Authentic Orchids’, onder het motto ‘perfect imperfection’.



De Authentic Orchids hebben elk een perfecte imperfectie, maar zijn wel van goede kwaliteit en goede houdbaarheid. Waar deze lijn voorheen naamloos de keten in ging, gaat hij nu als een herkenbare lijn verder. De Authentic Orchid Collection is vanaf week 16 leverbaar in een sprekende verpakking met het verhaal van perfect imperfection.

Voor meer informatie:
Ter Laak Orchids
Middenzwet 23
2291 HM Wateringen
T +31 174 870 110
F +31 174 870 111
info@orchidee.nl
www.orchidee.nl
Publicatiedatum: