Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zentoo benoemt Dries Eikens als directeur

Zentoo, een collectief van 15 chrysantenkwekers, heeft Dries Eikens (49) aangesteld als directeur. Dries is bij diverse import- en exportbedrijven in de sierteeltsector werkzaam geweest. Vanaf 2012 was hij werkzaam bij veredelaar Selecta one waar hij in directiefuncties de algehele leiding had over de productielocaties in Kenia en verantwoordelijk was voor de opstart en realisatie van een nieuwe productielocatie in Ethiopiƫ.

De afgelopen jaren is Zentoo uitgegroeid naar 24 productielocaties en een assortiment van meer dan 100 soorten chrysanten.

Afscheid Arjan van der Voort
Met ingang van 1 april 2024 zal Arjan van der Voort (Operationeel Directeur) zijn werkzaamheden voor Zentoo beƫindigen en gaat hij met pensioen. Op 21 maart heeft men tijdens een afscheidsreceptie met collega's en relaties afscheid genomen.

Rol Edwin Steenbergen
De komende maanden zal Edwin Steenbergen (Algemeen Directeur) Dries Eikens verder inwerken. Eind juni zal Edwin zijn laatste operationele taken aan hem overdragen. De leiding van Zentoo komt vanaf dat moment in handen van Dries Eikens en het managementteam dat in de afgelopen jaren is aangesteld en opgeleid. Edwin Steenbergen blijft daarna parttime actief in de rol van voorzitter van de Raad van Commissarissen en voor enkele (strategische) projecten.

Voor meer informatie:
Zentoo
Edwin Steenbergen
T: 06-2820216
e.steenbergen@zentoo.nl
www.zentoo.nl

Publicatiedatum: