Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pyramidekas van Royal FloraHolland wordt afgebroken

In opdracht van Royal FloraHolland is op dit moment het demontageteam van Olsthoorn Greenhouse Projects aan het werk met de demontage van het Groothandelscentrum Pyramide Floral Shopping Center. Dat laat het bedrijf op LinkedIn weten. De herkenbare Pyramidekas zelf omvat in vierkante meters echter maar 5% van het gehele project. De totale oppervlakte van het complete project omhelst ca. 25.000 m² aan loodsen, kassen, dockshelters en parkeerterrein.

De komende weken is het bedrijf volop bezig met de demontage van de opstanden, hiervan zal zoveel mogelijk materiaal doorverkocht worden. Hiermee hoopt het bedrijf een bijdrage te leveren aan een circulaire economie waarin er zoveel mogelijk hergebruikt wordt. Er wordt bij voorkeur zo weinig mogelijk weggegooid. En het liefst helemaal niets. Want wat voor de één niet meer bruikbaar is, is voor de ander het begin van een nieuwe kas of loods.

Bron: LinkedIn

Publicatiedatum: