Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorbereidingen Dutch Lily Days van start

Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni 2024 vinden weer de jaarlijkse Dutch Lily Days plaats. De officiƫle opening vindt plaats op 4 juni bij Zabo Plant, een exporteur die dit jaar zijn 40-jarig jubileum viert.

Het jaarlijkse evenement beleeft in juni zijn twaalfde editie. De duizenden bezoekers, zowel nationaal als internationaal, bewijzen steeds weer dat het event inspeelt op een duidelijke behoefte. Er spelen veel ontwikkelingen in lelieland en de Dutch Lily Days zijn een uitgelezen kans om in slechts enkele dagen een goed beeld te krijgen van de laatste inzichten en om belangrijke spelers te ontmoeten.

Trends en assortiment
Dit jaar nemen 13 bedrijven deel aan het kleurrijke evenement. Onderwerpen die ongetwijfeld op tafel gaan komen, zijn de trends in het assortiment, de aandacht voor resistentere rassen en de opkomst van de stuifmeelvrije lelies. Zoals gebruikelijk zullen de Dutch Lily Days ook het podium zijn voor de lancering van verschillende innovaties.

Deelnemers
Deze 13 bedrijven openen tijdens de Dutch Lily Days 2024 hun deuren: P. Aker, Boots Flowerbulbs, Van den Bos Flowerbulbs, Bot Flowerbulbs, De Jong Lelies Holland, Lily Company, Onings Holland Flowerbulbs, C. Steenvoorden, Gebr. Vletter & Den Haan, VWS Flowerbulbs, World Breeding, Zabo Plant en Royal Van Zanten Flowerbulbs.

bron: Dutch Lily Days

Publicatiedatum: