Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

California Spring Trials begonnen

De California Spring Trials, ook wel bekend als CAST, zijn begonnen. Deze week presenteren veredelaars hun producten op verschillende locaties langs de Californische kustlijn.

In totaal presenteren meer dan 40 bedrijven, waaronder vermeerderaars en leveranciers, verspreid over 11 locaties hun nieuwste en bestaande rassen. In onderstaande foto's zijn enkele innovaties te zien op de locatie van Ball Horticultural Company in Santa Paula.

Veel nieuws bij Selecta One Noord-Amerika. Veredelingsmanager Henk Dresselhuys (links) toont MiniFamous Evo Double White uit een nieuwe serie calibrachoa. Manager Manda Vuksanaj-Coker (rechts) is fan van de Dianthus Diadeur Pink Shades vanwege zijn dubbele bloemen en zachte geur.

Voor 2025 lanceert Ball FloraPlant zijn eerste geraniumserie Solera. Productmanager Sarah Swofford-Hernandez presenteert hier de Solera Red, één van de vijf felle kleuren uit de range. Solera wordt geleverd vanuit Yecaflora, de nieuwe ultramoderne farm van het bedrijf in Mexico.

De nieuwe Dart Dianthus-serie van PanAmerican Seed bespaart kwekers geld. Voor de teelt is er geen extra warmte nodig. Ook zijn er geen groeiregulatoren nodig. Er wordt ook ruimte in de kas bespaart. Associate Product Manager Anne Dekker (links) toont de Dart White, Global Director of Sales Sean Valk (rechts) de Dart Purple .

Het team van Morel toont enthousiast hun nieuwste Cyclamen. Area Manager André Costa (links) houdt Petit Moulin vast, een dubbelbloemige cyclaam die bijna 100 dagen houdbaar blijft. Global Sales and Marketing Manager Guy Schertzer houdt een Indiaka Midi in de nieuwe rode kleur vast.

Publicatiedatum: