Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel Nederlandse toeleveranciers op HortEx Vietnam 2024

Meer dan 7.000 bezoekers bezochten vorige week de HortEx Vietnam 2024 in Ho Chi Minh-stad om nieuwe contacten te leggen, nieuwe producten te vinden en marktinformatie te verkrijgen. 150 bedrijven uit 25 landen waren op de vakbeurs aanwezig.

Klik hier voor de fotoreportage

De vakbeurs bracht verschillende internationale leveranciers in contact met lokale bedrijven. Gelijktijdig met het evenement werden verschillende seminars en kennissessies georganiseerd. Verschillende Nederlandse bedrijven waren met hun oplossing aanwezig om de Vietnamese tuinbouwsector naar een hoger niveau te tillen.

Erik van der Geest en Matthijs Kemperink van NPI lieten hun watertanks en tuinbouwbenodigdheden zien.

Panti Ciptaning en Revan Riendaniyra van het veredelingsbedrijf Tani Murni Seed.

De Vietnamese tuinbouwsector heeft met name in Da Lat, provincie Lam Dong, de afgelopen drie decennia een snelle groei doorgemaakt. Momenteel bevindt zich daar ongeveer 2500 hectare aan kassen.

Alice Ye en Jennifer Zhu van Haygrove

Berend van Iterson, Cees Dekker, Lennart Hendriks en Robert van der Knaap

Op naar 2025
"Gezien de feedback van zowel bezoekers als exposanten, kunnen we concluderen dat de editie 2024 van HortEx Vietnam een groot succes is geweest. Veel exposanten zien toekomst om de vakbeurs samen met Agritechnica Asia te houden en af te wisselen tussen Ho Chi Minh-stad en Bangkok", vertelt organisator Kuno Jacobs van Nova exhibitions. De volgende editie van HortEx Vietnam vindt, samen met Agritechnica Asia, plaats van 12-14 maart 2025 in het Saigon Exhibition and Convention Center (SECC) in Ho Chi Minh-stad.

Klik hier voor de fotoreportage

Publicatiedatum: