Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schrijfster Lotte Alders-Vis presenteert tweede kinderboek over tulpenmeisje TillyTulp

Er is een nieuw boek verschenen over tulpenmeisje TillyTulp. Schrijfster Lotte Alders-Vis is geboren in Anna Paulowna en in haar jeugd vaak werkzaam geweest tussen de tulpen. Ooit gezworen nooit meer met het werken met tulpen te maken willen hebben, heeft haar creativiteit deze bloemen er toch weer bijgehaald. Terwijl zij druk was met gezin en haar werk (adviseur bij medisch laboratoria) hebben de ontwikkelingen rond het karakter TillyTulp niet stilgestaan.

Het nu gelanceerde tweede TillyTulp boek is wederom geheel tekstloos waardoor het door hele jonge kinderen zelf te 'lezen' is; de liefde voor boeken wordt aangewakkerd en het is voor alle nationaliteiten te begrijpen.

In Boek 2 is Tilly is erg blij met haar mooie huis en tuin maar ze mist iets..... Ze besluit de wijde wereld in te trekken om op zoek te gaan naar wat vriendjes. Sommige verliest ze, maar andere worden ook hele speciale vrienden zoals een heel speciaal bolletje. Deze groeit uit tot een prachtige zwarte tulp: Teddy.

Tilly leert Teddy een echte tulp te zijn en hij groeit op tot een prachtige bloeiende jongen die op een dag klaar is om op zijn eigen benen te staan.

Als alles goed gaat zal er binnenkort ook een knuffel beschikbaar komen van deze TeddyTulp en wie weet ook nog zo'n mooie mascotte zodat iedereen Tilly & Teddy in het echt kan ontmoeten

Voor meer informatie:
TillyTulp
Pampus 24
1671 RK Medemblik
T: +31(0)6 4143 8001
info@tillytulp.nl
www.tillytulp.nl