Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede cursusreeks voor vrouwenrechten in sierteeltsector

Women Win lanceert de tweede reeks van de Gender Champion-cursus voor de sierteeltsector. Women Win is een organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de situatie van vrouwen op de werkvloer en in de productieketen in de sierteeltsector. Op dit moment is de organisatie aan het werven voor nieuwe cursisten.

De cursus is gericht op duurzaamheid en HR-professionals in de sierteeltsector. Cursisten worden ondersteund bij het identificeren van risico's in het bedrijf en de toeleveringsketen op het gebied van vrouwenrechten en gendergelijkheid en het maken van een actieplan om deze risico's te adresseren. In 2023, vond de eerste reeks van deze cursus plaats en namen deelnemers vanuit FM Group, Dutch Flower Group, Dümmen Orange, VGB en Royal van Zanten deel.

De cursus loopt van april tot juli 2024 en wordt volledig gefinancierd door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een webinar op 20 maart (10-11 uur) om meer informatie te ontvangen.

Nada van Schouwenburg, programma manager: "De cursus vergroot het bewustzijn van de cursisten over het onderwerp gendergelijkheid en zet het onderwerp op de agenda binnen de organisaties. Samenkomen met gelijkgestemden helpt om actie te bevorderen."

Voor meer informatie:
Women Win
www.womenwin.org

Publicatiedatum: