Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in 48 uur rondje Nederland

Telers fietsen mee in Cycle for Hope

Van 20 t/m 22 juni vindt dit jaar weer de Cycle for Hope plaats, een fietstocht van 48 uur waarin deelnemers 'een rondje Nederland' doen en geld op halen voor De Hoop in Dordrecht, dat kinderen, jongeren en volwassenen met psychische of verslavingsproblemen op weg helpt naar herstel.

Eén van de deelnemers is David-Jan Vedder, accountmanager bij Plight Professionals en met reeds drie eerdere deelnames een ervaringsdeskundige. "Ik ben onderdeel van het team Westland for Hope, dat bestaat uit vier subteams. Team Extreem is het team waarin ik mee fiets en dat i.p.v. de gebruikelijke 4 estafettes van 100 km nu voor 3 estafettes van 200 km binnen 48 uur gaat, een flinke uitdaging voor renners en begeleiding."

Het zou natuurlijk mooi zijn als mensen en bedrijven hem en zijn team zouden willen sponsoren. Dit kan hier. Bedrijven die minimaal voor €600,- sponsoren komen op het wielershirt wat door heel Nederland rondgaat.

Klik hier voor meer informatie over de organisatie en het evenement.