Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Thomas Bousart benoemd tot vice-president

Marc Driessen verkozen tot 22ste Fleuroselect President

Fleuroselect, de internationale organisatie voor de sierplantensector, stelt met trots de nieuwe president Marc Driessen, CEO Beekenkamp Ornamentals, voor. Marc werd verkozen tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering in juli 2023 en neemt de functie waar sinds 1 januari 2024. Marc volgt Karol Pawlak op, eigenaar van Vitroflora en maakt sinds 2019 deel uit van de Raad van Bestuur waarin hij de business unit Productie & Distributie vertegenwoordigde. Tevens vervulde hij de afgelopen vijf jaar de rol van vice-president binnen de organisatie.


Links Marc Driessen, rechts Thomas Bousart

Karol Pawlak: "Marc is altijd een waardevolle steun geweest tijdens mijn presidentschap. Dankzij zijn uitgebreid netwerk, sterk doorzettingsvermogen en uitstekende visie is hij de perfecte kandidaat om Fleuroselect naar de toekomst te leiden."

Marc Driessen: "Karol heeft uitzonderlijk werk geleverd door de organisatie tijdens een onrustige periode met o.a. corona en een energiecrisis heen te loodsen. We zijn hem zeer dankbaar voor alle tijd, expertise en enthousiasme die hij aan de organisatie heeft gewijd. Ik ben trots om de teugels te mogen overnemen en kijk ernaar uit om met iedereen samen te werken."

Ann Jennen, secretaris-generaal Fleuroselect: "Dankzij zijn eerdere deelname in het bestuur en vijf jaar ervaring als vice-voorzitter kent Marc de ins en outs van de organisatie als geen ander. Het secretariaat kijkt er naar uit om de uitstekende werkrelatie met hem voort te zetten en de activiteiten van de organisatie verder te ontwikkelen."

Thomas Bousart benoemd tot vice-president
Thomas Bousart, Manager Sales & Marketing Europe & Emerging Markets bij Benary, is door de Raad van Bestuur benoemd om Marc Driessen op te volgen als vice-president. Met eerdere werkervaring bij Syngenta Flowers en Dümmen Orange heeft Thomas een gedegen kennis van de sierteeltsector en uitstekende connecties binnen de branche. Thomas is sinds 2016 lid van het bestuur.

Thomas Bousart: "Gezien Benary een van de grotere veredelaars in Europa en medeoprichter van Fleuroselect is, ben ik er trots op vice-president van de organisatie te worden. Ik kijk er naar uit om samen met Marc, de Raad van Bestuur en het secretariaat de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen."

bron: FleuroSelect

Publicatiedatum: