Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Protest tegen verdere verhoging Wettelijk Minimumloon komende zomer

VBW vindt het belangrijk dat medewerkers een passend salaris hebben, maar dit moet wel betaalbaar blijven voor de bedrijven. Namens een grote groep van detailhandelsbranches, waaronder VBW, doet Inretail een dringende oproep aan de Eerste en Tweede Kamer, om nu echt werk te maken van het stabiliseren van het Wettelijk Minimumloon (WML) en verlagen van de werkgeverslasten.

Komende zomer zal, bij ongewijzigd beleid, het WML opnieuw met minimaal 1,2% verhoogd worden, het wordt nu echt tijd dat onze overheid structureel de werkgeverslasten gaat verlagen en geen verdere stijging WML doorvoert, om de alsmaar stijgende personeelskosten te kunnen betalen. Voor de details van de brief aan de beide Kamers, klik hier.

Ook VNO-NCW en MKB NL doen een dringende oproep om het WML te stabiliseren en te komen met passende maatregelen om de werkgeverslasten te verlagen, voor meer informatie klik hier.

Bron: VBW

Publicatiedatum: