Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VGB Symposium, 16 april

Verplicht een wit footprintje halen: hoe zit dat precies?

Europa stuurt aan op zero emissie 2050, maar veel retailers stellen nu al reductiedoelen voor de kortere termijn. Daarnaast moeten grote kopers over dit jaar al hun eerste zogenaamde CSRD-rapportage opstellen en zullen grote handelspartijen het jaar erop moeten volgen met een eigen CSRD-rapportage.

CSRD staat voor Corporate Sustainability Reporting Directive en verplicht bedrijven te rapporteren over de impact van de bedrijfsactiviteiten op het milieu en de maatschappij . "Dat dit impact zal hebben op ons allen en onze gehele productieketen is wel duidelijk", zo weet de VGB, " maar wát betekent dit concreet voor u als bedrijf?"

Op dinsdagmiddag 16 april organiseert men hiertoe een heus VGB Symposium 'samen werken aan Duurzaamheid in de Sierteeltsector' in de Tech Campus De School te Roelofarendsveen. Het programma en de mogelijkheid u hiervoor aan te melden vindt u hier.