Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In memoriam Ton van der Meer

Maandag 19 februari 2024 is Ton van der Meer na een periode waarin Ton met een ongelofelijk positieve inzet bezig was weer gezond te worden, helaas overleden. Dat laat Floramotion weten in een in memoriam.

In de bloemenwereld was Ton voor velen een goede bekende. Dit gezien Ton al vanaf zijn jeugd altijd in de bloemenhandel werkzaam was. Ton heeft vele jaren gewerkt als inkoper bij o.a. Hamifleurs, Greenpartners, Zyon en de afgelopen jaren was Ton werkzaam bij Floramotion.

Ton zijn leven stond in het teken van liefde voor zijn vrouw en kinderen, maar zodra er iets geregeld moest worden in de bloemen was Ton wel direct weer aan het werk om dit te regelen. Ook in de afgelopen periode waarin Ton niet meer in staat was om zelf de bloemen te komen inkopen, was er wel nog bijna elke dag contact met zijn collega's binnen Floramotion over marktprijzen, leveranciers en klanten. Ton gaf graag advies over welke bloemen de beste zijn voor die specifieke klant. Daaruit blijkt maar weer dat Ton ervan genoot van elke dag bezig te zijn met het inkopen van bloemen, het contact met zijn collega's en de contacten met leveranciers.

Maandag 26 februari was het afscheid van Ton. Tijdens dit afscheid bleek uit alles dat Ton het leven lief had, trots was op zijn gezin en echt op zijn plek zat in de bloemenhandel.

Publicatiedatum: