Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plantum van de partij op AI congres

Het Nederlandse AI Congres keert terug op 24 april aanstaande. Het congres belicht de kansen én uitdagingen van AI, om Nederland maatschappelijk en economisch vooruit te helpen.

Thema
De Nederlandse AI Coalitie streeft naar een toekomst waarin technologie en menselijke waarden samengaan. Dit wil zij bereiken door doelgerichte samenwerking te stimuleren tussen de vele stakeholders in onderzoek, ontwikkeling en toepassing van AI, die allen samenkomen op dit congres. Het centrale congresthema dit jaar is: 'De Nieuwe Horizon met AI: Collectief, Mensgericht en Kansrijk'.

Programma
Naast de plenaire presentaties in de hoofdzaal, zijn er drie rondes met ongeveer 40 break-out sessies en workshops. Tijdens het aanmeldproces kan men aangeven welke onderdelen men wil bijwonen. De laatste ontwikkelingen rondom de AI Act, duurzaamheid, zorg, ethiek, onderwijs en meer worden uitgelicht. Dat begint al bij de ingang waar de AI-Science Truck zal staan. Dit is een initiatief van het ELSA AI Lab Noord-Nederland, waar wetenschap, kennis en inspiratie samenkomen. Er is tijdens het congres gelegenheid om te netwerken, zowel vóór als tijdens de netwerkborrel.

Bijdrage Plantum
Plantum werkt mee aan de break-out sessie "Smart Breeding: sneller planten verbeteren met AI, voor een duurzame wereld". Deze sessie biedt een inkijk in hoe AI een bijdrage kan leveren aan de gewassen van de toekomst.

Het programma is hier te bekijken.

Voor meer informatie:
Plantum
Vossenbruchkade 68
2895 PC Gouda
Tel: +31 (0)182 68 86 68
info@plantum.nl
www.plantum.nl

Publicatiedatum: