Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Florall presenteert vijf troeven voor aankomende beurs

Eerder deze maand informeerde Florall de internationale vakpers over de grondige visie-oefening, die exact een jaar geleden werd opgestart. Uit een bevraging van standhouders, bezoekers en stakeholders kwamen vijf duidelijke troeven naar voren.

In het persbericht werd geschreven dat de wortels van Florall sterk verankerd zijn in de Vlaamse sierteeltsector. Deze professionele vakbeurs is met ondertussen 30 jaargangen op de teller inmiddels een traditie geworden. Tweemaal per jaar, vlak voor de lente en de herfst, krijgen klanten en partners er een overzicht van het aanbod voor het komende seizoen. Ter gelegenheid van "30 jaar professionele vakbeurs" doorliep Florall een traject om standhouders, bezoekers en stakeholders van de beurs breed te consulteren over de beursorganisatie. Op basis van hun input en ideeën gaat de organisatie de komende periode verder aan de slag met een vernieuwd Florall. Alle bevraagden in dit traject benoemden samen de vijf troeven van Florall.

Voorjaarseditie 5 maart
De voorjaarseditie van 2024 vindt plaats op dinsdag 5 maart. "We gaan dan ook al vooruitblikken naar de najaarsbeurs van 20 augustus", stelt Dries Verstraete, voorzitter van Florall. "Dat wordt een speciale editie om ons dertigjarig bestaan te vieren en om verder vooruit te kijken naar de toekomst. Het voltallige Florall-bestuur kijkt uit naar een boeiend beursjaar."

Er hebben zich 66 telers en 12 toeleveringsbedrijven aangemeld voor de editie van maart. Daarmee zal de beursvloer in Waregem Expo opnieuw goed gevuld zijn. Voor de Florall awards zijn er twaalf verschillende nieuwigheden aangemeld, en de jury zal ook vier nieuwe verkoop- of marketingconcepten beoordelen. Bezoekers worden aangemoedigd om te stemmen voor de publieksprijs.

Bezoekers kunnen hier registeren.

Bron: Florall

Publicatiedatum: