Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De diepte in met nieuwe groeimedia op Kennisdag Substraat 11 april

"De diepte in met nieuwe groeimedia" is het thema van de Kennisdag Substraat die RHP en Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw op 11 april 13.30-20.00 uur gezamenlijk organiseren in het World Horti Center in Naaldwijk.

De West-Europese groeimediabedrijven schakelen in reactie op maatschappelijke wensen om naar hernieuwbare grondstoffen (o.a. het convenant Milieu-impact potgrond en substraten 18-11-2022). De belangrijkste bekende en minder bekende grondstoffen zijn bekend aan het worden. Speerpunten voor productontwikkeling zijn het stabiliseren en het hygiƫniseren van de nieuwe grondstoffen. Sprekers geven op deze dag hun visie en schetsen mogelijkheden om substraat(systemen) veilig verder te ontwikkelen en toe te passen.

De BU Glastuinbouw van Wageningen University & Research en RHP organiseren de 9e Kennisdag Substraat in het World Horti Center in Naaldwijk. Naast de presentaties is er ruim de tijd voor discussie en netwerken in de pauzes en tijdens het diner. De Kennisdag is open voor alle belangstellenden en richt zich op specialisten van potgrondbedrijven, composteerders, producenten van basismaterialen en diensten, leveranciers van substraattechniek, meststoffabrikanten, adviseurs en leveranciers van groeimediasystemen.

Kosten en aanmelden
Deelname aan de Kennisdag Substraat kost 170 euro (incl. BTW) per persoon. Dit is incl. een diner. Aanmelden is hier mogelijk. Ook is daar meer informatie te vinden.

Voor meer informatie:
RHP
Galgeweg 38
2691 MG 's-Gravenzande
Tel: +31 (0)174 - 62 03 60
info@rhp.nl
www.rhp.nl

Publicatiedatum: