Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Energieverbruik nauwkeurig inschatten met nieuwe tool

LetsGrow.com heeft de zogenaamde Energy module toegevoegd aan de Strategy Manager, een module waarmee telers naast inzicht in teeltstrategie en streefwaarden nu ook in staat zullen zijn om hun energieverbruik nauwkeurig in te schatten.

Gepersonaliseerd energieverbruik gekoppeld aan teeltstrategie
Strategy Manager Energy, de nieuwe toevoeging van LetsGrow.com, stelt bedrijven in staat om hun energieverbruik nauwkeurig te schatten, volledig gekoppeld aan hun teeltstrategie en kasopstelling (compartimenten). Martin van Tol, Sales Manager bij LetsGrow.com. "Dit geeft gebruikers duidelijk inzicht in hun energiekosten in combinatie met productiedoelen, evenals de mogelijkheid om eenvoudig verschillende scenario's te vergelijken."

De introductie van de Energy module brengt diverse voordelen voor gebruikers met zich mee, waarbij teeltstrategie en energieverbruiksgegevens worden geïntegreerd in een uniform en gevisualiseerd platform. "Deze tool stelt gebruikers in staat om de kosten voor verwarming en verlichting te schatten en biedt een vergelijking met vooraf bepaalde energiebudgetten. Wil je de impact verkennen van overschakelen van SON-T naar LED-lampen of het aanpassen van je schermen? De Energy module stelt je in staat om deze veranderingen te onderzoeken en inzicht te krijgen in de mogelijke resultaten."

De module faciliteert ook een hands-on benadering van strategieontwikkeling. Gebruikers kunnen spelen met verschillende instellingen, diverse scenario's creëren en de verschillende effecten op energieverbruik beoordelen. "De kracht ligt in de mogelijkheid om deze scenario's zij aan zij te vergelijken, waardoor gebruikers geïnformeerde beslissingen kunnen nemen en de optimale strategie voor hun specifieke behoeften kunnen kiezen."

Finka werkt sinds kort met de Energy module: "Met Strategy Manager Energy kunnen we de energiebehoefte tijdens de teeltcyclus nauwkeuriger voorspellen. Dit geeft ons de mogelijkheid om de energiekosten in de contractonderhandelingen te verlagen," vertelt Darek Blajer, teler bij Finka

Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn (7 - 9 februari) kregen bezoekers de kans om Strategy Manager Energy te verkennen. Op de HortiContact van 5 tot 7 maart, is het LetsGrow.com-team aanwezig om het gesprek voort te zetten. Het bedrijf is te bezoeken op stand C120.

Voor meer informatie:
LetsGrow.com
info@letsgrow.com
www.letsgrow.com/nl/strategy-manager

Publicatiedatum: