Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LIS lisianthus start met leveren vanuit Aalsmeer

Sinds 19 februari levert LIS lisianthus de directe orders aan exporteurs vanuit een voorraadlocatie in Aalsmeer. Hiervoor is het een samenwerking gestart met Sijsner Flora Packing. Door deze samenwerking zijn de bestel- en levertijden aanzienlijk verkort en is er geen minimale afname hoeveelheid. De exporteur heeft daarmee de mogelijkheid om zijn klanten via een directe koppeling uit de voorraad van LIS Lisianthus te laten kopen.

Dagelijks voert LIS een vers assortiment lisianthus aan naar de koelcel van Sijsner. Zij verzorgen het orderpicken en uitleveren naar de box of transporteur van de koper op RFH-locatie Aalsmeer. Via de webshop of koppeling heeft de koper inzicht in het aanbod wat hiervandaan wordt aangeboden. Het grootste voordeel zijn de snelle levertijden. Voor 6 uur besteld is om 9 uur op de locatie van de koper afgeleverd. Daarna is er nog een dag levering mogelijk tot uiterlijk 10:30 uur bestellen voor dezelfde dag geleverd.

Met deze service zet LIS een volgende stap naar een nauwe samenwerking met vaste kopers. Binnenkort volgt er meer nieuws met betrekking tot het uitbreiden van het assortiment!

Voor meer informatie:
LIS Lisianthus
Mertstraat 2c
5305 TE Zuilichem
Leon Kuijt - 06-12596683
Lissales@lislisianthus.nl
https://lislisianthus.nl/

Publicatiedatum: