Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vragenuur subsidie Energie-efficiëntie Glastuinbouw 2024

RVO organiseert op 13 maart 2024 van 15:00 - 16:30 uur een online vragenuur over de EG-subsidie. Met de regeling Energie efficiƫntie Glastuinbouw (EG) worden ondernemers geholpen over te stappen op duurzame energie. Zo heeft een glastuinbouwbedrijf minder CO2-uitstoot en kan men voldoen aan de energiebesparingsplicht. Glastuinbouwers die in 2024 de EG-subsidie willen aanvragen en vragen hebben over investeren in energiebesparende maatregelen in de kas kunnen zich aanmelden voor dit online vragenuur.

Vanaf 11 april 2024 kan men de regeling Energie-efficiƫntie Glastuinbouw (EG) 2024 aanvragen. Tijdens dit vragenuur kan men vragen stellen over investeren in energiebesparende maatregelen in de kas, die onder deze regeling vallen. Zoals een luchtbehandelingssysteem of ledverlichting. Met deze regeling krijgt men tot 20% subsidie.

Voor wie?
Dit vragenuur is voor glastuinbouwbedrijven die vragen hebben over investeringsmogelijkheden in energiebesparende maatregelen in de kas.

Programma
Het programma bestaat uit:

  • korte presentatie over EG 2024
  • ruimte voor stellen van vragen

Vragenuur
Het vragenuur vindt online plaats via Microsoft Teams. Het is mogelijk om vragen te stellen via de aanwezige experts. Zo hoort men ook de antwoorden op andere vragen.

Aanmelden
Men kan zich hier aanmelden tot en met 12 maart 2024 bij het RVO.

Publicatiedatum: