Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste dag van Myplant & Garden

De beurs Myplant & Garden in Milaan in Italië is begonnen. De beurs duurt van 21 tot en met 23 februari.

Elk jaar wordt de beurs groter en dit jaar is beurs met 5.000 m² uitgebreid. De totale oppervlakte is 50.000 m² waar 768 merken worden tentoongesteld. Net als vorig jaar komt 21% van de exposanten uit het buitenland. Het is de achtste editie van de show. Door de jaren heen is het de populairste beurs geworden van de Italiaanse tuinbouwsector.

Hoe staat het met de Italiaanse tuinbouwmarkt? Onze collega's van FloralDaily doen verslag, waarover ook hier later meer.

Hieronder alvast een impressie.


Anat Moshes van Danziger en Luigi Tricarico van Triflor, de distributeur van Danziger snijbloemen en perkplanten in Italië. Zij zien de lokale kweek van snijbloemen in Italië toenemen die geëxporteerd naar Nederland en andere landen worden.


Wim Zandwijk van Muller Seeds, met zijn tolk, presenteerde hun zaden voor professionele kwekers in het GREENcollectief.


Dit zijn Maaike Koop en Marco van Veen van GREENN. Het collectief is bijna verdubbeld in m² vergeleken met vorig jaar. 22 Nederlandse bedrijven presenteren dit jaar hun producten.

Ronald Vijverberg en Henk de Jong van The Orchid Growers presenteren voor het eerst hun merk Mimesis op Myplant. Italië is één van hun grootste markten. Er is een grote vraag naar hun orchideeën.

Publicatiedatum: