Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bioline lanceert Bugline Duo

"Een combinatie van twee roofmijten in hetzelfde product"

Tijdens de IPM Essen in Duitsland vertelde Hans van de Pas van Bioline over de lancering van hun nieuwe product Bugline Duo. "Bugline Duo is het eerste vrijgavesysteem op de markt dat twee soorten roofmijten introduceert in één enkele toepassing. De combinatie van twee roofmijten in hetzelfde product biedt bescherming tegen verschillende soorten plagen in één enkele toepassing voor optimale effectiviteit van het gewasbeschermingsprogramma. Dit product vereist minder toepassingen en kost minder tijd om te installeren. Tegelijkertijd garandeert het een perfecte dosering zonder verspilling en zonder behoefte aan specifieke training."

De strip zorgt voor een homogene verdeling, zelfs zonder expertise in het installeren van nuttige insecten. De ruimtes zijn identiek tussen alle zakjes. Daarom zijn er geen residuen op de gewassen en is er geen productverlies door wegglijden tussen de bladeren. Aan het einde van de effectiviteitsperiode is het eenvoudig mogelijk om snel de strip te verwijderen.

Het papier dat in Bugline wordt gebruikt heeft een zekere waterbestendigheid en de uitgangsgaten voor de roofmijten bevinden zich aan de onderkant. Bugline kan worden gebruikt met standaard irrigatiesystemen die de planten van bovenaf water geven.

Voor meer informatie:
Hans van de Pas
Bioline Agrosciences
Tel.: + 31 6 8688 1129
hvandepas@biolineagrosciences.com
www.biolineagrosciences.com

Publicatiedatum: