Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jaap Bond verlaat KAVB per 1 mei 2024

Jaap Bond stopt met zijn werkzaamheden voor de KAVB. De voorzitter gaat met pensioen. De ingangsdatum wordt in overleg met het bestuur nog bepaald om een goede overdracht aan zijn opvolger te bewerkstelligen, maar is uiterlijk 1 mei 2024.

Jaap Bond zei bij zijn aankondiging dat hij tevreden is over de KAVB en hoe de vereniging ervoor staat: “We hebben een goede ploeg met mensen met veel kennis in huis. We hebben de goede richting te pakken en er staat veel in de steigers. De samenwerking in de keten maar ook met onze externe partners is heel goed. We zitten overal aan tafel en hebben een goede invloed op een groot aantal dossiers. Met name onze inzet op de gebiedsvisies in de provincies is belangrijk en daar proberen we als sector echt de regie te pakken.

De Algemeen Verbindend Verklaring heeft ervoor gezorgd dat we structureel fundamenteel onderzoek kunnen doen en dat is echt iets om trots op te zijn. Als relatief kleine sector lukt het ons om fundamenteel onderzoek te doen en met name de samenwerking met de BO Akkerbouw en de aardappelen- en uiensector gaat ons helpen om klaar te zijn voor de toekomst. In de 4,5 jaar dat ik de trotse voorzitter mocht zijn van deze mooie sector heb ik gezien hoeveel kennis, passie en trots er bij de telers zit. Daarom ben ik ervan overtuigd dat de sector een bloeiende toekomst tegemoet gaat.”

bron: GreenPort

Publicatiedatum: