Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stefan Bulthuis nieuwe CFO bij Royal Agrifirm Group

Royal Agrifirm Group heeft per 1 april 2024 Stefan Bulthuis tot Chief Financial Officer benoemd. Hij neemt de positie over van Margret Kleinsman, die niet voor een termijnverlenging kiest. Zij treedt op 31 maart 2024 terug.

Start Stefan Bulthuis
Stefan startte na zijn studie Bedrijfskunde als accountant bij Deloitte. In 2000 maakte hij de overstap naar FrieslandCampina. Hier werkte hij in totaal 18 jaar als Finance Director voor o.a. WAMCO Nigeria, Consumer Products Benelux en als laatste voor de business unit Cheese Butter & Milk powder met een omzet van 3 miljard euro, 23 fabrieken en 3.600 medewerkers. In 2018 maakte Stefan de overstap als CFO naar Prinsen Berning, een producent van sport- en dieetvoeding en een portfolio onderneming van private equity investeerder Bencis.

Arian Kamp, Voorzitter Raad van Commissarissen van Royal Agrifirm Group: "Wij zijn ervan overtuigd dat Stefan met zijn internationale ervaring in onze sector en achtergrond bij zowel een coöperatie als ook private equity een waardevolle bijdrage gaat leveren aan de ingezette transitie om de Royal Agrifirm Group nog toekomstbestendiger te maken en met elkaar invulling te geven aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties."

Stefan Bulthuis, nieuwe CFO Royal Agrifirm Group: "Ik waardeer vooral dat Agrifirm een coöperatie is. Ik heb ruim 18 jaar werkervaring op dit gebied. Agrifirm is een wereldwijde speler en ik zoek altijd naar uitdagingen, vooral omdat een bedrijf in de agrarische sector moet blijven evolueren. De kracht van financieel leiderschap ligt niet alleen in cijfers, maar ook om duurzame groei te stimuleren. Samen met het team ben ik toegewijd aan het nog verder uitbouwen van een solide basis."

Vertrek Margret Kleinsman
Margret trad op 1 januari 2020 in dienst bij Royal Agrifirm Group als Chief Financial Officer. "Met haar agrarische roots gecombineerd met haar internationale professionele ervaring was Margret de sparringpartner waar we als bedrijf behoefte aan hadden. Ik ben dankbaar voor de stappen die onder haar leiding zijn gezet en de voortgang die we samen hebben gemaakt," vertelt Dick Hordijk, CEO van Agrifirm.

Margret Kleinsman, CFO van Agrifirm: "De verschillende transitie trajecten waren uitdagend, ik ben blij dat daarbinnen de concrete doelen zijn verwezenlijkt en ik wil graag mijn dank uitspreken voor de ruimte en het vertrouwen dat ik van de vele stakeholders heb gekregen om dit samen te bereiken."

Arian Kamp, Voorzitter van de Raad van Commissarissen: "We zijn Margret erkentelijk voor het succesvol afronden van OneSAP, het bouwen van een sterk, meer business gedreven Finance- en IT-team en de bijdrage aan de strategie van de onderneming en de coöperatie. We wensen haar alle succes in de toekomst."

Voor meer informatie:
Agrifirm
Landgoedlaan 20
7325 AW Apeldoorn
Tel: 088 488 10 00
info@agrifirm.com
www.agrifirm.nl

Publicatiedatum: