Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frank Boers, Meteor Systems

De man van aluminium werd de man van staal

Tholen - Frank Boers zette een half jaar geleden de stap naar Meteor Systems. “Het voelde vanaf dag 1 goed. Ik ben terechtgekomen in een mooi bedrijf. Het is prachtig om te zien dat de mensen van Meteor zo betrokken en ondernemend zijn. Bovendien staat er een mooi, groot en geautomatiseerd machinepark. De uitgangspunten kunnen niet beter om een slag te gaan maken.”

Met de overstap naar Meteor werd Frank van "de man van aluminium, de man van staal". Frank heeft ervaring in aluminiumconstructies voor de glastuinbouw en bij Meteor staan de verkopen van o.a. stalen teeltgoten centraal. Deze achtergrond zal hij gebruiken om Meteor verder op de kaart te zetten. De strategische doelstellingen zijn inmiddels gedefinieerd en intern gecommuniceerd per afdeling. Een duidelijke structuur en voldoende aandacht liggen ten grondslag aan een succesvolle implementatie.

Klantwaarde
Veel aandacht zal gaan naar het verbeteren van de klantwaarde. In lijn met de groeiambities is het noodzakelijk dat dealers en eindgebruikers een voorkeur krijgen (of behouden) voor Meteor. Dienstverlening, wereldwijd ondernemen, kwaliteit en productontwikkeling zijn belangrijk voor het bedrijf.

Op het gebied van kwaliteit sluit Meteor binnenkort aan bij een select aantal HortiQ-gecertificeerde bedrijven binnen de tuinbouwsector. Ook is de implementatie van CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) opgenomen binnen de strategische doelstellingen.

Meteor neemt haar verantwoordelijkheid in het samen duurzaam ondernemen. Deze verantwoordelijkheid vertaalt zich in meerdere productontwikkelingen op het gebied van duurzaam telen, het verbeteren van de levensduur van materialen en het lokaal produceren. Graag onderhoudt Meteor strategische langdurige relaties met haar klanten om samen uitdagingen te overwinnen. Om dit te bekrachtigen is Meteor o.a. onlangs toe getreden tot de AVAG.

Wereldwijd ondernemen
Meteor Systems heeft drie locaties in het buitenland: Canada, Mexico en China. In Nederland wordt hard gesleuteld om de onderlinge bedrijfsprocessen verder te professionaliseren. Vanuit deze locaties kan Meteor goed reageren op de lokale behoeften en bijdragen aan haar groeiambities en het succes van klanten wereldwijd. Meteor Mexico is recent aan de Meteor-familie toegevoegd. Er gebeurt daar veel, want de Mexicaanse markt zit in de lift. Meteor kan op deze markt zorgen voor betrouwbare en op-maat-leveringen.

Peter Lexmond: “Onze teeltsystemen dienen niet alleen de hightech glastuinbouw, maar zijn ook een belangrijke schakel in de ontwikkeling van lowtech naar hightech tuinbouwgebieden. Wij kijken ernaar uit om in Mexico deze transitie door te maken en de glastuinbouw verder in het zadel te helpen.”

Voor meer informatie:
Meteor Systems
Minervum 7081
4817 ZK Breda, Nederland
Tel: +31 76 504 2842
info@meteorsystems.nl
www.meteorsystems.nl