Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Show Your Colours Award op IPM Essen uitgereikt

Prijs voor klimroos die 'praktisch overal toe te passen is'

"Garden rose: Rosa Hybrid Plant’n’Relax" van Roses Forever ApS uit Faaborg (DK) heeft donderdag 25 januari tijdens de vakbeurs IPM 2024 in Essen (D) de Show Your Colours Award IPM 2024 gewonnen. De "Garden rose: Rosa Hybrid Plant’n’Relax" presenteert zichzelf als een cadeau en het rek waaraan de roos groeit toont in één oogopslag dat het om een klimroos gaat die praktisch overal toe te passen is.

De merknaam vertelt precies wat de bedoeling is met dit product: plant & relax, aldus de vakjury, die de prijs samen met een publieksjury toekende. De prijs werd bij de Show Your Colours presentatie in de BIZZ Holland stand aan Rosa Eskelund overhandigd door Eva Kähler-Theuerkauf namens de IPM organisatie.


Prijswinnaar Rosa Eskelund van Roses Forever ApS (met het gele pak en de bokaal), met links op de foto Eva Kähler-Theuerkauf van IPM Essen en enkele andere deelnemers. Fotograaf BIZZ Holland.

Tweede en derde plaats
De tweede plaats was voor Cherry Tomato Brown Solanum Lycopersicum ingezonden door Vreugdenhil Young Plants (NL). "First Editions Eclipse Bigleaf Hydrangea: Hydrangea macrophylla 'Bailmacseven' "Eupbraf" ingezonden door Bailey Nurseries International (US) eindigde op de derde plaats.

De andere genomineerden waren: Camellia 1001 Summer Nights Jasmine, Discover nature's elegance with Garden Beauties, Haworthia and Gasteria Mix, Helleborus x Ericsmithii ViV Olivia, Ilex Verticilata Jingle Bells, Le Profumatissime della Riviera dei Fiori (a collection of garden rose varieties), Leucothoe 'Rant01' (Firestar) en Loropetalum chinense 'Pearl' Black Pearl.

Jurering
De genomineerde planten en concepten stonden op de beurs in de stand van BIZZ Holland in hal 8 tentoongesteld. De bezoekers konden t/m donderdagochtend door middel van speciale muntjes hun stem uitbrengen op hun favoriete plant. Een vakjury bestaande uit Sytse Berends van Blunt Communicatieadvies, Helma van der Louw, Hester van Lint en Eva Kähler-Theuerkauf van IPM Essen, beoordeelde de inzendingen op donderdagmiddag. Het oordeel van de jury, samen met de stemmen via de muntjes leverde de "Garden rose: Rosa Hybrid Plant’n’Relax" de Show Your Colours Award IPM 2024 op.

De Show Your Colours Award IPM 2024 is een samenwerking tussen beursorganisatie IPM en BIZZ Holland.

Voor meer informatie:
Roses Forever ApS
Fiskervænget 9
5600 Fåborg
Tel: +45 51 57 19 90
re@roses-forever.com
www.roses-forever.dk

Publicatiedatum: