Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
fabriek van 100.000 m2 gebouwd op slechts 55.000 m2 grondoppervlakte

Vierdaagse feestelijke opening golfkartonfabriek De Jong Verpakking

Van 17 tot 20 januari vierde De Jong Verpakking by Stora Enso uit De Lier de officiële opening van haar duurzame en hypermoderne productiefaciliteit. Gedurende deze dagen kregen klanten, relaties en familieleden van medewerkers de unieke kans om een kijkje te nemen in de gloednieuwe productieomgeving.


Foto: Martijn van Leeuwen

De Jong Verpakking is een grote golfkartonproducent die verpakkingsoplossingen levert aan diverse sectoren zoals AGF, industrie, horticultuur en e-commerce. Door de groeiende vraag naar golfkarton en de behoefte aan extra capaciteit werd besloten om de bestaande fabriek uit te breiden met een nieuwe productiefaciliteit. In 2020 werd een begin gemaakt aan de werkzaamheden, met de sloop van een hal op het oude veilingterrein.

Modernste golfkartonfabriek van Europa
Dit groeide uit tot de constructie van de modernste golfkartonfabriek van Europa met een totale oppervlakte van 100.000 m2 gebouwd op slechts 55.000 m2 grondoppervlakte. Met geautomatiseerde processen over meerdere bouwlagen, nieuwe machines en docks op verdieping, staat de faciliteit symbool voor de fabriek van de toekomst.

De opening markeert opnieuw een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de Jong Packaging Group. Het familiebedrijf, gevestigd in De Lier, werd begin 2023 overgenomen door het Scandinavische Stora Enso, marktleider in hernieuwbare producten zoals verpakkingen, biomaterialen en houtconstructies en tevens één van de grootste private bosbezitters ter wereld.

Feest
De festiviteiten bereikten hun hoogtepunt op zaterdagavond met een feest voor het personeel. De fabriek werd omgetoverd tot een feestlocatie. Muziek, lekker eten en een feestelijke sfeer zorgden voor een avond waarmee de festiviteiten rondom de opening werden afgesloten.

Voor meer informatie:
www.dejongverpakking.com

Publicatiedatum: