Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anna Leenheer gestart als commercieel consultant bij Green Products

Tholen - Afgelopen september is Anna Leenheer (21) gestart bij Green Products als commercieel consultant. De focus ligt enerzijds op teeltbegeleiding van de klant, intern heeft ze taken op het gebied van kwaliteit en innovatie en ze doet de verkoop.


Anna Leenheer in de kwekerij

Anna groeide op op de kwekerij van haar ouders (W&L Groenservice) in Teuge, Gelderland en kent het wereldje goed. Via een studie aan de HAS (specialisatie Agrarische bedrijfskunde) en een stage bij een andere kweker kwam ze reeds in aanraking met Green Products, een klik met Jan Dons en Matthijs van den Berg op de Trade Fair leidde vervolgens tot de huidige aanstelling.

“Vooralsnog ben ik veel op pad met onze technisch adviseur Onno Boeren, bezoek ik zelf onze klanten en ga ik ook bij potentiële klanten op de koffie”, vertelt ze. “Vanuit mijn studie weet ik het een en ander van ziekten en plagen en ik vind het leuk met de kweker mee te kijken. Leuk is dat ik weinig achter een bureau zit en ook dat ik in de korte tijd dat ik er werk al verschillende keren in het (verre) buitenland ben geweest.”

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is Green Products ook weer van de partij op de IPM (hal 3 D81). “De kwaliteit van onze pluggen wordt gewaardeerd en de unieke productiemethode, die we ooit geleend hebben vanuit de sigaren- en sigarettenproductie, staat daarvoor garant. We hebben dan ook steeds meer klanten en prospects wereldwijd, en daarom is de IPM echt een must voor ons.”

Voor meer informatie:
Green Products B.V.
info@greenproducts.nl
www.greenproducts.nl