Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chris Roggeband nieuwe CEO Floramedia Group

Floramedia heeft per 1 februari 2024 Chris Roggeband benoemd tot de nieuwe CEO. Hij volgt Joris Verweij op die heeft besloten Floramedia te verlaten. Roggeband bekleedde leidinggevende functies bij verschillende internationale bedrijven en brengt ervaring en expertise mee uit o.a. automatisering, recyclebare plastics en de land- en tuinbouw. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het nastreven van groei en innovatie en is vastbesloten om de positie van Floramedia in de markt verder te verstevigen door het leveren van uitzonderlijke producten en diensten aan klanten voort te zetten.

Groeikoers voortzetten
Roggeband ziet het als zijn missie als nieuwe CEO om de groeikoers van Floramedia voort te zetten. “Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van de toekomst van Floramedia en kijk ernaar uit om met het succesvolle team van Floramedia te werken. Onder de vlag van CCL Industries willen we een nog sterkere internationale speler worden in de groene sector. Samen bouwen we verder aan onze productportfolio en klantenbasis met onze kennis en hoogwaardige kwaliteit van creëren en produceren."

Voor meer informatie:
Floramedia
T: +31756476476
info@floramedia.nl
www.floramedia.com

Publicatiedatum: