Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Management groeit mee met groei HS Tuinbouw Service

Met ingang van 1 januari 2024 is de organisatorische opzet en indeling van HS Tuinbouw Service veranderd. Bernard van Hest en Yusuf Kelesh hebben onlangs handtekeningen gezet onder een contract waarmee zij meer verantwoordelijkheid gaan dragen. Yusuf wordt Operationeel Manager en Bernard Office Manager.

“Daarnaast is Bianca Vink onze directiesecretaresse”, geeft directeur John Torenstra aan. “We hebben de verantwoordelijkheden binnen ons bedrijf verder gestructureerd en georganiseerd om zo de komende jaren verdere groei te kunnen realiseren.”

Zelf blijven John en zijn vrouw Charmaine Torenstra eindverantwoordelijk. “Wij gaan ons focussen op onder andere de verkoop binnen ons bedrijf en natuurlijk blijven we onze kennis, ervaring en vaardigheden met onze collega’s delen daar waar dit nodig zal zijn.”


Yusuf en Bernard

De afgelopen jaren heeft het bedrijf uit Naaldwijk een stevige groei doorgemaakt. De teams van de specialist in kasonderhoud zijn op steeds meer plekken zichtbaar en ook in steeds meer takken van sport actief. Recent werd ook een groot project voor schermrenovatie aangepakt. Daarnaast waren de mannen van HS Tuinbouw Service de laatste tijd onder meer in Frankrijk te vinden om veel schades na storm te herstellen.

John ziet met zijn team het jaar positief tegemoet. “Ik ben verheugd om na 17 jaar ondernemen deze mooie stappen te kunnen maken.”

Van Hest en Kelesh zijn inmiddels geïnstalleerd op hun nieuwe positie en kijken de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Bernard: "We zijn John dankbaar voor deze mooie kans en kijken ernaar uit om de groei die we de afgelopen jaren ingezet hebben, ook de komende jaren voort te zetten!"

Voor meer informatie:
HS Tuinbouw Service B.V.
Slotenmakerstraat 15
2672GC Naaldwijk
Tel.: 0174-501368
info@hstuinbouwservice.nl
www.hstuinbouwservice.nl