Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michel van Kester treedt toe tot directie van Schie

Van Schie, kweker van potlelies en -chrysanten, zal in 2024 het directieteam uitbreiden met Michel van Kester. Hiertoe is een intentieverklaring ondertekend in de laatste dagen van 2023. De huidige directieleden Martin van Schie en Marcel van der Voort hebben het vertrouwen in Michel uitgesproken hem toe te laten treden tot de directie. Michel zal binnen de directie verantwoordelijk worden voor commercie.

Vlnr Martin van Schie, Michel van Kester en Marcel van der Voort

Van Schie ziet de noodzaak om verder vooruit te kijken en denken. De afgelopen maanden hebben Martin, Marcel en Michel onder begeleiding van Flynth een intensief traject doorlopen om de toekomstvisie voor de komende 5 jaar te bepalen. Het belang om commercie binnen de directie te vertegenwoordigen en taken binnen het management over meer schouders te verdelen heeft ertoe geleid het directieteam uit te breiden met ingang van dit jaar.

Michel is als 16-jarige scholier begonnen bij Van Schie. Na afronding van het HAS diploma is Michel in vaste dienst getreden. In de loop van de jaren heeft Michel kennisgemaakt met alle facetten van het bedrijf, waarna hij zich ging richten op verkoop. Inmiddels is Michel al enkele jaren een vertrouwd gezicht en gesprekspartner voor klanten als accountmanager bij Van Schie. "Het is mooi dat ik binnen Van Schie, waar ik mij al jaren sterk mee verbonden voel, de mogelijkheid krijg om deze stap te zetten. Ik kijk ernaar uit mee te bouwen aan de toekomst van het bedrijf en de relatie met klanten verder te intensiveren."

Voor meer informatie:
Van Schie
www.schie.eu

Publicatiedatum: