Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arno Sanders nieuwe accountmanager bij Air So Pure

Per 1 februari 2024 wordt het team van Air So Pure uitgebreid met Arno Sanders, die de nieuwe functie van accountmanager op zich neemt.

In de laatste jaren ziet Air So Pure de behoefte van de leden groeien om, naast branding en marketingcommunicatie, het uitgebreide assortiment op een centrale wijze onder de aandacht te brengen bij handelspartners en eindklanten. Inmiddels bestaat het Air So Pure assortiment uit meer dan 170 unieke producten van 14 leden.

Voorzitter Remco Hill (links) en de nieuwe accountmanager Arno Sanders

De uit Sassenheim afkomstige Arno Sanders gaat als accountmanager de samenwerking in de keten en daarmee de marktpositie van Air So Pure nog verder verstevigen. Door nauwe samenwerking met handelspartners en eindklanten hoopt men de Europese consument nog beter te informeren en inspireren om hun eigen World of Wellbeing te creƫren met de luchtzuiverende groenmakers van Air So Pure.

Met deze ondernemende en nieuwsgierige bouwer breidt Air So Pure haar team naast brandmanager Ronald van Schie en communicatie-specialist Janine de Zeeuw verder uit.

Voor meer informatie:
Air So Pure
Venus 337 (dock 350)
2675 LP Honselerdijk
info@airsopure.nl
www.airsopure.nl

Publicatiedatum: