Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Katherine Fan Young nieuwe General Manager Holex China

Om verdere stappen te zetten in de ontwikkeling van Holex China, het Holex kantoor gevestigd in Shanghai, neemt Katherine Fan Young per januari 2024 het general management over van Robin de Vos. De Vos zal naar Kunming verhuizen om de inkoop van hoogwaardige producten te beheren voor export vanuit China naar markten die momenteel worden bediend door Holex Flower B.V.


Van links naar rechts: Katherine Fan Young, Bob van Vianen, Robin de Vos, Qian Zhou en Paul Hoogenboom.

Katherine Fan Young heeft in 2018 aan de wieg gestaan van het Chinese Holex kantoor dat zij samen met Robin de Vos heeft opgestart. De afgelopen jaren is zij werkzaam als Manager Operations binnen het bedrijf.

Verschillende markten bedienen
Katherine Fan Young: “We hebben de afgelopen jaren de Chinese markt verder verkend en uitgezocht waar de kansen voor Holex liggen om te groeien. We willen ons gaan richten op het verder ontwikkelen van de export vanuit Chinese productiegebieden naar bestaande Holex klanten wereldwijd en hiervoor is het noodzakelijk dat we iemand ter plaatse hebben in de Kunming regio. Robin de Vos heeft de uitdaging aangenomen om dit op zich te nemen. Een mooie kans voor zowel Robin als voor ons kantoor! Uiteraard blijven onze huidige import- en verkoopactiviteiten in Shanghai gewoon doorgaan. Ik kijk ernaar uit om dit kantoor en ons team te leiden en te laten groeien.”

Deze ontwikkelingen liggen in lijn met de wereldwijde ‘Connecting Continents’-strategie van Holex. “Door de verdere ontwikkeling van de export vanuit China naar verschillende markten wereldwijd zorgen we ervoor dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen”, aldus Paul Hoogenboom, Managing Director van de Holex bedrijvengroep in Nederland, de USA, Ecuador en China.

Voor meer informatie:
Holex
Magnolia 3
1424 LA De Kwakel
Tel: +31 6 83 526 296
fleur.cornelissen@holex.com
www.Holex.com

Publicatiedatum: