Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Quick Plug met vernieuwe orchideeën plug op HortiContact

Tijdens de HortiContact dagen van 18-20 februari in de Evenementenhal in Gorinchem toont Quick Plug een scala aan innovatieve producten uit de beste grondstoffen van hoofdzakelijk duurzaam materiaal. Het beste gestabiliseerde substraat voor het gewas van weefselkweek, zaad, stek tot jonge planten. 

Vernieuwd en in ontwikkeling
Quick Plug heeft de reeds bestaande en succesvolle orchideeën plug aangevuld met de Xcellent 9cm (Xtra +) kraag. Deze orchideeënplug is gemaakt uit één stuk, plant en plug vormen dus één geheel, waar de Xcellent 9cm (Xtra+) kraag feilloos omheen aan te brengen is. De basis is een luchtig groeimedium met een uitgekiende mix van kwalitatief zeer hoogwaardige grondstoffen. Deze Xcellent Plug zorgt daarmee voor de beste groeiresultaten. Bij Phalaenopsis zorgt de Xcellent Plug voor teeltversnellingen tot maar liefst 6 weken! Tijdens HortiContact toont Quick Plug tevens de Xcel Plug M192 voor indoor farming en de BioStrate kiemingsdoeken.

Duurzaam materiaal
Quick Plug levert substraten gemaakt van organisch materiaal. De basis ingrediënten kunnen bestaan uit veen, perlite en kokosgruis afhankelijk van de voorkeur en teelt van de klant. Onze substraten zijn gebruiksklaar en zeer geschikt voor geautomatiseerde processen. De duurzame substraten zorgen voor een snelle, goede en uniforme groei en zorgen voor een gezond wortel milieu. Uiteraard zijn de pluggen ook geheel composteerbaar omdat de pluggen van Quick Plug geen papier bevatten.

The evolution of roots
Quick Plug is inmiddels een grote speler op de wereldwijde pluggenmarkt voor de professionele tuinbouw, bomensector en landbouw. Quick Plug brengt 75 jaar aan kennis en ervaring samen en biedt een breed scala aan verschillende concepten en segmenten voor het kweken van diverse gewassen. De nieuwste huisstijl en haar pay-off: The evolution of roots benadrukken het innovatieve karakter van het huidige Quick Plug.

Voor meer informatie:
www.quickplug.global.  

Publicatiedatum: