(jr) Verkoper / Inkoper – Accountmanager Groothandel en Retail

Bedrijf: BioRey 
Regio: vanuit Eindhoven

Ben jij proactief, doortastend en een slimme doener? Houd je van dynamiek en ben je graag met meerdere dingen tegelijk bezig? Dan is handelen, het dagelijks afstemmen van vraag en aanbod tussen telers in binnen- en buitenland, klanten in vooral Duitsland, Nederland en straks ook andere landen, iets voor jou. Voor BioRey zoeken we iemand in de beginfase van z’n carrière. Iemand met een open mind, hands on en die er zin in heeft mee te bouwen aan de groeiende business van dit bedrijf. Kernwoorden: voeding, klant- en leverancierscontact, biologische groente en fruit, bezig zijn met projecten, concepten, markt- en merkontwikkeling.

Spreekt dit je aan? Kom een gezonde smoothie drinken, dan praten we tegelijkertijd over de functie:

(jr) Verkoper/Inkoper – Accountmanager Groothandel en Retail +

Zakendoen met telers, industrie, ketens in biologische voeding en AGF

De functie:

Als handelsondernemer met een gezonde en circulaire visie treedt je graag transparant en met overtuiging in contact met allerlei ketenpartners. Morgen is in dit vak altijd anders dan vandaag. Dus moet je kunnen schakelen, bij de distribuerende klant navragen welke winkels ons product nu voeren en uitzoeken welke dus nog niet.  Je verzint combinatie-acties waar je alle winkels lekker mee maakt om zo al het product waaraan we ons gecommitteerd hebben te verkopen!

En natuurlijk heb je dagelijks contact met telers uit ons leveranciersbestand en met klanten: groothandelaren met eigen winkels in Duitsland. Klanten die de Rewe, Edeka en Penny van product voorzien. Met Hello Fresh overleg je over een nieuw idee wat je in een programma hoopt om te zetten. En dat doe je ook met onze relaties in de verwerkende industrie die onze verse producten in blokjes snijden, invriezen of vernieuwende dingen met onze producten doen.

Daarnaast werk je mee aan nieuwe producten, concepten, programma’s en vaste lijnen; bijvoorbeeld elke week een pallet met biologische banaan, mango, avocado of kiwi naar een vaste klant. En je werkt aan acquisitie: we willen voor BioRey nieuwe supermarktklanten, voorzien van biologische pompoenen uit onze groeiende eigen productie.


Verder de volgende dingen in je takenpakket:

 • Uitwerken en realiseren van afzetplannen voor onze telers/leveranciers;
 • De kwaliteit en beschikbaarheid van de producten volgen en dit afstemmen met klanten;
 • Input leveren voor de ontwikkeling van nieuwe smaken, producten en concepten.


Heb jij de ED factor?

Eenmaal aan de slag en ingewerkt in Team BioRey neem jij de dagelijkse handel voor je rekening. Je hebt contact met groothandels-, retailklanten en leveranciers. Om succesvol te zijn is het belangrijk dat je een enthousiast Eerlijke Drive meebrengt voor de dagelijkse business!


Criteria:

 • Je bent commercieel, ondernemend en communicatief vaardig: in staat te luisteren, signalen op te pikken en je kunt onderhandelen en overtuigen;
 • Kennis hebben van de AGF-sector en biologische producten is niet nodig. Als je eenmaal deel uitmaakt van Team BioRey komt die kennis, ervaring en het enthousiasme vanzelf;
 • Naast het Nederlands beschik je over een goede beheersing van de Duitse taal.


Werken bij BioRey:

De mensen bij BioRey werken met passie aan de afzet van de heerlijke biologische producten van onze telers. Ze zorgen voor de invulling van de wensen van klanten en de beschikbaarheid van biologische groenten en fruit voor iedereen. Elk teamlid heeft z’n eigen taken, waar nodig helpen we elkaar. Tijdens de werkzaamheden is er ruimte voor een grap en tussen de to do’s door nemen we tijd voor ontspanning 😊!


Het aanbod:

 • Een dynamische en veelzijdige inkoop, verkoop, account- en projectmanagement functie;
 • De mogelijkheid te werken met en aan gezonde voeding;
 • Volop ruimte je te ontwikkelen, te groeien en mee te bouwen aan het groeiende netwerk, de handel,
  de business van BioRey en Organic United;
 • Superleuke inspirerende werkplek: BioRey is gehuisvest in MICROLAB te Eindhoven: een uitstekend kantoor voor onszelf, een vintage lounge room, sportfaciliteiten en lunchen op het dakterras met uitzicht over de stad!


Jouw drie aanstaande collega’s zijn stuk voor stuk toppers. Ze heetten je van harte welkom als fantastische aanwinst voor Team BioRey: Michelle Verbrugge, Dettie van Ginkel en Ivo van Rey bieden je een warm welkom.

Verder kun je rekenen op 25 vakantiedagen een prima salaris, smartphone, laptop en auto van de zaak. 

Lijkt het je wel wat? Neem voor jouw sollicitatie of sparren over functie en bedrijf contact op met Job Kuyvenhoven: jobkuyvenhoven@movetocatch.nl of 06-52601456.

MovetoCatch verzorgt de procedure voor BioRey. Heb je een reden dat je graag toch eerst even met Ivo van Reij contact zou willen hebben: 06-52568603 of ivo@biorey.com


Direct solliciteren© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven