Operationeel Manager

PHALAENOPSIS TELEN IS EEN VAK

Artisan Orchids is een orchideeënkwekerij en teelt sinds 2006 Phalenopsis in Nieuwaal. Klanttevredenheid & Innovatie zijn belangrijke pijlers binnen onze organisatie. Daarom investeren wij voortdurend in de modernste technieken zodat wij de beste in ons vakgebied blijven. Tevreden klanten: daar worden wij helemaal blij van. Wij zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke benadering onze klanten succesvol maakt! Team & Kwaliteit: de schouders eronder, op elkaar kunnen rekenen en altijd gaan voor het beste resultaat. Dat is kenmerkend voor ons. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden investeren wij ook in ons team van 35 medewerkers. Iedereen heeft een talent en wij doen graag ons best om dat in onze medewerkers naar boven te halen.


Operationeel Manager


Wat houdt de functie in

Als operationeel manager ben je resultaatverantwoordelijk voor de gehele operatie (oppotten, stokken en afleveren). Je stuurt samen met de meewerkend voorman en eerste medewerkers de operatie aan. Artisan Orchids heeft de laatste jaren een groei doorgemaakt en deze nieuwe functie is gecreëerd zodat wij de groei kunnen voortzetten en onze toekomstplannen worden gerealiseerd.

Je neemt beslissingen op basis van feiten met een cijfermatige onderbouwing. Hierbij maak je steeds de afweging tussen financiële, organisatorische, menselijke en commerciële belangen. Jij weet als geen ander de balans goed te houden tussen mensen en processen. Dit doe je vanuit je authenticiteit en niet vanuit je hiërarchische positie. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de algemeen directeur.


Wat ga je doen

Als operationeel manager zorg jij er samen met je andere MT-leden voor dat de kar wordt getrokken. Gezien de omvang van de organisatie houd je de lijnen kort in het aansturen. Je bent dagelijks op de werkvloer aanwezig om mee te werken en verbinding te houden met de praktijk. De hele dag op kantoor zitten is niet aan jou besteed. Al met al een serieuze functie binnen een dynamische organisatie.

Kwaliteit en organiseren

Daarnaast ben je continu bezig met de efficiëntie en de optimalisatie van het organisatorische en logistieke proces. Je ziet het als een uitdaging om de kwaliteit te borgen van het gehele bedrijf. Je registreert data en houdt je bezig met de werkplanning en bezetting. Ook zorg je ervoor dat de communicatielijnen tussen alle collega’s soepel verloopt en waar nodig verbeter je deze.


Wie ben jij

Je bent een echte peoplemanager die stevig in zijn schoenen staat. Je bent proactief, toegankelijk, betrouwbaar en een sparringpartner voor de directie en jouw medewerkers over vakinhoudelijke als organisatorische zaken. Je bent gewend mensen op een positieve en sturende wijze te leiden. Respect krijg je van je medewerkers door heldere afspraken met ze te maken en naar ze te luisteren. Daarnaast ben je pragmatisch, oplossingsgericht, heb je een organiserend vermogen en ben je super gedreven.


Wat breng jij mee 

Je hebt ervaring in de glastuinbouw en leidinggevende vaardigheden. Je weet hoe het is om 30 medewerkers aan te sturen en ziet het als een uitdaging om ons bedrijf naar het volgende level te tillen.  


Wat vinden wij nog meer belangrijk

 • Een MBO+ opleiding met HBO- werk- en denkniveau  aangevuld met leiderschapscursussen
 • 5-10 jaar werkervaring binnen het vakgebied en een aantal jaren in een soortgelijke functie
 • Goede combinatie tussen een helicopterview & een mouwen-opstroop- & ondernemersmentaliteit
 • Passie voor het oplossen van problemen
 • Doel- en servicegerichtheid, georganiseerd en schoon
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid om eventueel ook op zaterdag te werken

 

Kun je niet wachten bij ons te starten? Mail een sollicitatiebrief met CV t.a.v. Wilco Verhoeven naar administratie@artisan-orchids.com. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met 06-40453806. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedures. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Het heeft tevens geen zin om te reageren indien je niet beschikt over de gevraagde functie-eisen, of indien je de verplichting is opgelegd om te solliciteren.


Wat hebben wij jou te bieden

 • Een inspirerende werkomgeving waar je de ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen
 • Een leuke afwisselende baan binnen een hecht en ervaren team
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Een salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden dat bij je past
 • Splinternieuwe (naar eigen inzicht) in te richten functies en korte lijnen met de algemeen directeur

 


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven