Internationaal verkoper binnendienst

Internationaal verkoper binnendienst

Wat ga je bij Organic Flavour Company doen?

In sommige bedrijven zijn er targets voor verkopers en staat collegialiteit daardoor onder druk. Collega’s worden concurrenten. Bij ons staat collegialiteit juist voorop. Wij helpen elkaar en werken samen om tot de beste resultaten te komen.

We werken met internationale klanten, die jij mag helpen bij al hun vragen en wensen. Jij stuurt ze offertes of monsters van de beste kwaliteit en verwerkt hun orders en facturen. Er is nauw overleg met collega’s. Welke voorraden zijn er? Wat komt er binnen?

Omdat alles biologisch is en eerlijk gaat, zijn we meer afhankelijk van beschikbare oogsten. Dat vraagt veel afstemming en flexibiliteit. Jij schakelt makkelijk en zorgt ervoor dat elke klant zo optimaal mogelijk bediend wordt. Je houdt alles netjes bij, zodat de administratie helder en transparant is en vindt manieren om dit verder verbeteren.

 

Dag uit het leven van je collega

Half negen, met heerlijke thee van (onze eigen merken 😉) start ik op. Tussen mijn mail staan wat vragen van onbekende contacten. Leuk! Potentieel nieuwe klanten?

Ik vraag hen wat meer informatie, zodat ik straks een aanbod kan doen waar ze blij van worden. Ik mail tegelijk wat meer informatie. Ben benieuwd of hier wat uitrolt! Ik schrijf een aantal offertes en verwerk orders. Soms overleg ik met een klant over de levertijd en peil de wensen. Ik schrijf en spreek ze in verschillende talen, heel afwisselend.

Na een gezellige lunchpauze met collega’s, werk ik verder. Er zijn nogal wat vaste klanten en ik ken ze allemaal. Ik neem graag hun orders aan en ben blij ze van dienst te kunnen zijn. Er is vertraging met een levering. Ik zoek met de klant en collega’s naar een oplossing en ben blij als dat lukt. Voor ik naar huis ga, zorg ik dat alles goed in het systeem staat en de facturen de deur uit zijn.  Opgeruimd staat netjes. Voldaan trek ik de deur achter me dicht.


Wie zoeken wij?

We zoeken jou als:

  • Het je natuur is om samen te werken om tot de beste (verkoop)resultaten te komen.
  • Je ondernemend en veerkrachtig bent in het complexe speelveld van biologische producten verkopen.
  • Je het belang van een goede communicatie kent, die begint met goed luisteren en je talen beheersen.
  • Je snel en soepel je weg vindt in ERP-pakketten en Excel-overzichten vanuit je MBO+/HBO werk- en denkniveau.


Wie zijn wij? 

Wil jij bijdragen aan een betere wereld? Als je bij Organic Flavour Company komt werken, dan staat zingeving voorop. Wij gaan voor eerlijke en biologische theeën, specerijen en kruiden. Wij geloven in pure smaken, omdat die het allerlekkerst zijn.

Zo leveren we alleen het allerbeste en allerlekkerste voor onze klanten. Bovendien wordt het verantwoord geteeld en geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden.

Dat doen we al meer dan 40 jaar zo!


Wat bieden wij?

  • Een informele werksfeer in een 100% biologisch bedrijf, waar heerlijke mengsels van thee, kruiden en specerijen worden gemaakt.
  • Veelzijdig werk, want we zijn een klein team en onze klanten, taken en uitdagingen zijn zeer divers.
  • Dé mogelijkheid om via je werk een bijdrage te leveren aan een betere wereld
  • De mogelijkheid om door te groeien.
  • Een salaris passend bij jouw ervaring.
  • 26 vakantiedagen, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, deelname aan goed pensioenfonds en korting op een aantal zorgverzekeringen.


Contact

Heb je interesse in de functie? Stuur dan je motivatie en CV  per email naar: m.van.binsbergen@ofc.nl

Voor meer informatie over de functie bel je met een collega:

Daniëlle Hafkamp via 0318 -563844

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven