Teamleider kwaliteitscontrole

Ben jij een leidinggevende met passie voor groente en fruit die iedere dag voor topkwaliteit gaat? Dan ben je helemaal op je plek bij Levarht: een internationale groothandel in groente en fruit. Voor ons team van Keurmeesters hebben wij een vacature voor een Teamleider Kwaliteitscontrole (38 uur). Je werkplek is in De Kwakel, onder de rook van Schiphol.

Teamleider kwaliteitscontrole


Wat ga je doen?

Als teamleider Kwaliteitscontrole stuur jij ons team van Keursmeesters aan. Zij controleren het groente en fruit wat bij Levarht binnen komt op versheid en kwaliteit. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten producten van topkwaliteit ontvangen.

Jouw dag begint tussen 7.00 en 9.00 uur met een dagstart met alle Keurmeesters. Jij spreekt met het team de planning voor de dag door en verdeelt de werkzaamheden. De eerste colli komen ondertussen binnen; tijd om aan de slag te gaan. Gedurende de dag bellen de Keurmeesters en andere collega’s jou regelmatig met vragen. Naast het beantwoorden van vragen, coach jij de Keurmeesters om zo efficiënt mogelijk te werken.

Verdeeld over de dag heb je verschillende overleggen. Zo schuif je aan bij het teamoverleg van diverse afdelingen. Op basis van de bevindingen van de Keurmeesters van de afgelopen dagen voorzie jij de diverse afdelingen van advies. Met de teamleider van Productie bespreek je de mogelijkheden om de kwaliteit van een product te behouden als het bewerkt wordt. Tussen de overleggen en werkzaamheden door geef je de collega’s vanuit het magazijn af en toe een tip om de kwaliteit van de producten in de opslag te behouden.

Zoals je inmiddels wel begrijpt ben jij als Teamleider Kwaliteitscontrole dé vraagbaak voor de organisatie over het kwaliteitsbeleid van Levarht. Je krijgt volop de ruimte om dit beleid nog beter te maken met jouw ervaring en ideeën. Natuurlijk betrek je ook jouw team hierbij. Samen bespreken jullie hoe issues die regelmatig terug komen structureel kunnen oplossen. Als het nodig is, roep jij hiervoor de hulp van de organisatie in.

Jij wordt onderdeel van onze Kwaliteitsafdeling. Samen met 10 enthousiaste Keurmeesters vorm jij het team Kwaliteitscontrole. Het andere team binnen de afdeling is het team Kwaliteitszorg. Daar werken 3 collega’s die zich dagelijks bezig houden met voedselveiligheid en certificeringen. Maarten Jooren is als Manager Kwaliteit, Arbo & Milieu de afdelingsmanager. Samen met Maarten overleg je iedere maandag hoe de week eruit gaat zien. Zo ben je goed voorbereidt op de dagstarts met jouw team.    


Wie ben jij?

Als onze nieuwe Teamleider Kwaliteitscontrole voor deze vacature:                   

  • vind je het leuk om iedere dag samen met jouw team de kwaliteit van verse producten te waarborgen.
  • ben jij een Mbo / Hbo’er die bij voorkeur al enige ervaring heeft met leiding geven.
  • kun je goed improviseren, prioriteiten stellen en ben je stressbestendig.
  • ben jij degene die jouw team kan coachen, motiveren en kan helpen bij het oplossen van de problemen waar zij tegenaan lopen.


Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris met daarnaast 8% vakantietoeslag en 26 vakantiedagen.
  • Iedere dag gratis vers fruit op het werk. Ook kun je genieten van de lekkere en gezonde maaltijden die onze eigen koks dagelijks voor een aantrekkelijke prijs voor je maken. 
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en opleidingen.
  • Een zelfstandige baan bij een dynamische en internationaal bedrijf, waarbij er ook regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor medewerkers, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi en een citytrip.


Vragen of direct solliciteren?

Word jij de nieuwe Teamleider Kwaliteitscontrole bij Levarht? Reageer dan op deze vacature. Stuur een CV en motivatie uiterlijk 22 mei naar werkenbijlevarht@levarht.nl.

Heb je nog een vraag? Wij beantwoorden deze graag. Je kunt hiervoor contact opnemen met Irma Korfage (HR Adviseur) via IKorfage@levarht.nl of 0297-352024.


Wie zijn wij?

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Met een bakfiets vol groente en fruit ging hij bij mensen langs de deuren. Hij had een echte passie voor groente en fruit en wilde meer. Hij zocht de samenwerking met telers uit de omgeving om zijn klanten topkwaliteit te bieden. Vanuit Aalsmeer bouwde hij het bedrijf op en werd Levarht van een groenteboer een groothandel in groente en fruit.

Nu, ruim 85 jaar later, zitten zijn passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van Levarht. Wij zijn trots op ons bedrijf, op onze producten, op wat we doen en wat we in al die jaren met elkaar hebben bereikt. Zo kunnen inmiddels mensen in ruim 80 landen genieten van onze smaakvolle, verse groenten en fruit. Van tomaten tot meloenen en van aubergines tot druiven: Levarht levert het allemaal. 

Levarht is een bedrijf met een informele werksfeer. Alles draait bij ons om samen: de samenwerking met onze klanten, telers en bovenal als collega’s. Daarnaast is Levarht puur: wat je ziet is wat je krijgt, zonder opsmuk, recht-door-zee en vol van Hollandse nuchterheid. We steken graag onze handen uit de mouwen en zijn praktisch ingesteld. Maar ook zijn we bevlogen. We leveren graag onze bijdrage aan een gezondere wereld. We zien steeds weer nieuwe kansen om onze verse producten voor nog meer mensen toegankelijk te maken. We bieden jou met deze vacature graag de mogelijkheid om deel uit te maken van ons team! Tot snel!

 


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven