Accountmanager

We zijn een snelgroeiende organisatie welke actief is in de internationale import en export van groenten en fruit. We hebben nauwe samenwerking met plaatselijke telers in Zuid Spanje, Zuid-Amerika en Noord-Afrika. We exporteren veel naar Nederland waarbij een deel onze medewerkers in het land van herkomst alle operationele zaken regelen. Vanuit bovengenoemde werelddelen worden AGF-producten getransporteerd naar Europa en verkocht aan onze eindklanten. Onze organisatie bestaat uit internationale gedreven ondernemers die weten wat er nodig is om succesvol te zijn binnen de AGF. Er heerst een informele en platte structuur met een hands on mentaliteit waar iedereen dezelfde drive heeft om succes vol te zijn.


Accountmanager


Functieomschrijving

  • Als accountmanager ben je werkzaam binnen de sales afdeling.
  • Je kunt je talenkennis ten volste inzetten en benutten binnen deze functie.
  • Je zoekt namelijk intensief naar nieuwe kansen in de markt om de gestelde omzetdoelen te realiseren. Dit doe je enerzijds bij bestaande klanten maar anderzijds ook door nieuwe partijen aan te boren. Dit doe je ook door klantbezoeken in te plannen.
  • Je krijgt een aantal klanten toegewezen en vrijheid te pionieren om je business uit te bouwen.


Functie eisen:

  • MBO/HBO werk -en denkniveau in een commerciële richting.
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke sales functie als bij een groothandel in de AGF.
  • Je bent gedreven, proactief en bereid om te ondernemen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.
  • Woonachtig in de omgeving Rotterdam.


Salaris:

Salaris indicatie van € 3500- en € 7000-, bruto per maand op basis van 40 uur. Afhankelijk van ervaring in AGF.


Wij zijn Boss Fruit & Food International BV

Boss Fruit is ontstaan uit nauwe samenwerking met een groot aantal telers in Zuid-Amerika, Zuid -Spanje en Noord-Afrika. De ondernemers achter Boss Fruit hebben jarenlange ervaring in de AGF-sector. Boss Fruit is strategisch neergezet in Ridderkerk om de Europese markt beter en breder te kunnen bedienen. Eindklanten hebben nu de mogelijkheid om hun dagverse producten nagenoeg rechtstreeks van de teler af te nemen. Bij Boss Fruit zijn we zelfverzekerd en goed in wat we doen. Iedere medewerker binnen Boss Fruit is een specialist binnen zijn eigen functie en vakgebied. Je komt dus te werken in een professioneel team! Ben je ambitieus en enthousiast geworden neem dan contact met ons op en solliciteer!


Sollicitatiewijze

De procedure voor deze uitdagende functie verloopt via Lucien Pinas. Arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je krijgt de kans om mee te denken en je stempel te kunnen drukken binnen een dynamische, sterke organisatie waar je een mooie toekomst tegemoet gaat. Indien je voldoet aan bovenstaande functie eisen, kun je jouw interesse in deze vacature kenbaar maken door je cv + motivatie te mailen naar: lucien@bossfruit.nl onder vermelding van: 123 Sales topper AGF.

Voor vragen kan je contact opnemen met Lucien Pinas op telefoonnummer 06-42387461. We komen graag in contact met jou om de mogelijkheden te bespreken.

 


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven