Teammanager Planning Logistiek Barendrecht

Bij het spiksplinternieuwe en grootste distributiecentrum van The Greenery in Barendrecht draaien we dagelijks een bijna ‘militaire operatie’, in ruim 43.000 m² met 77 laaddocks en 240 medewerkers. 

We zorgen ervoor dat ruim 80% van de consumenten groente en fruit in de supermarkt kan kopen. In Nederland en ver daarbuiten. Bij The Greenery werk je aan een gezondere samenleving door groente en fruit betaalbaar en beschikbaar te maken voor iedereen, vandaag, morgen en in de toekomst. Duurzaamheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

Voor ons Retail Distributiecentrum zijn wij op zoek naar een:


Teammanager Planning Logistiek

Barendrecht


Borg de continuïteit van ons Logistieke proces, hier kun je laten zien wat jij écht waard bent.


Of je nu uit Rotterdam, Breda of Dordrecht komt, met zowel de auto als het openbaar vervoer ben je binnen no time op je nieuwe werkplek.


De functie

In je rol als Teammanager Planning Logistiek ben je dagelijks verantwoordelijk voor het opzetten van de planning. Je maakt met behulp van informatie van onder andere SCM en Sales een forecast de personele planning en laat deze optimaal aansluiten op de op voorhand vastgestelde KPI’s.

Je werkt in twee wisselende shifts (van 6.00-14.00 uur en 14.00-23.00 uur, met één keer per twee weken een zaterdagdienst), hiermee zorg je er mede voor dat groente en fruit het DC netjes verlaat. Wij voorzien supermarkten, groothandelaren en exporteurs namelijk 24/7 van een dagvers en afwisselend aanbod. Vanuit ons geheel vernieuwde distributiecentrum ben jij medeverantwoordelijk voor de planning en ondersteun je je collega Teammanagers in de operationele aansturing. 

Dit doe je door:

 • op inspirerende wijze leiding te geven;
 • het bepalen en inplannen van de beschikbare en benodigde capaciteiten het interne logistieke proces;
 • het onderhouden van contacten met diverse collega-afdelingen met als doel het proactief ophalen van het verwachte werkaanbod;
 • het onderhouden van contacten met de uitzendbureaus en op basis van jouw getallen tijdig de uitvraag aan uitzendbureaus verzorgen rekening houdend met de WAB-regelgeving;
 • wekelijks het voorbereiden en deelnemen aan het planningsoverleg waarin besproken wordt wat de verwachtingen zijn voor de komende periodes en of we aan de verwachte vraag kunnen voldoen;
 • het beheren van de medewerkerspool op kwantiteit en kwaliteit en het tijdig signaleren wanneer acties nodig zijn.


Team & Organisatie

Je stuurt direct een team van Teamleiders aan en indirect een groep Task Resource Medewerkers, Dock-voorraadbeheerders, Dockcontoleurs en Logistiek Medewerkers.

Je rapporteert de Operations Manager Logistiek. We kennen een echte Rotterdamse cultuur, dus opgestroopte mouwen, het hart op de tong en hand in hand. We werken hard, staan voor elkaar klaar en behalen daardoor samen de beste resultaten.


Voor wie is dit interessant?

Naast jouw plannerscapaciteiten beschik je over het talent om jouw team ook onder de dagelijkse operationele druk steeds optimaal te blijven aansturen. Jij bent een enthousiasmerende teamplayer en hebt een sterke connectie met de werkvloer.

Bovendien kun je vertrouwen op jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht, waarmee je complexe materie goed kan uitleggen en je als spin in het web kan acteren op verschillende niveaus.  

Ook heb je:

 • een afgeronde HBO Opleiding bij voorkeur in de richting Logistiek of Supply Chain; 
 • minimaal twee jaar werkervaring als Planner in een logistieke omgeving;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • gedegen analytisch en oplossingsgericht denkvermogen;
 • ben je  handig met computers, kennis van SAP is een pré.


Wat bieden wij?

Zonder jou en jouw collega’s kunnen we onze organisatie niet draaiende houden. Daarom zetten wij daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover. 

Wij bieden jou:

 • een goed salaris, je komt in aanmerking voor 8% bonus;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • een reiskostenvergoeding;
 • naast een basispensioenregeling een aanvullende pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen;
 • uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Durf je mee te doen bij het in goede banen leiden van ons logistieke proces? Pak ons dan in met jouw sollicitatie op deze vacature van Teammanager Planning Logistiek.


Vragen?

Voor meer informatie kun je terecht bij Remco de Bel, Operations Manager Logistiek R.debel@thegreenery.com.


Solliciteren?

Ga naar www.thegreenery.com. Vervolgens ga je naar “Organisatie” en daarna naar “Vacatures” en dan naar de vacature Teammanager Planning Logistiek. 

Vul het inschrijfformulier in en upload daar je CV en motivatiebrief.  

 

 


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven