Projectmanager

Als Projectmanager bij Keelings Knowledge werkt u nauw samen met onze klanten om een scala aan diensten te leveren die voornamelijk te maken hebben met de implementatie, het gebruik en de upgrade van onze softwareproducten in hun AGF-bedrijven. U organiseert Keelings Knowledge zijn resources, coördineert taken, beheert klantverwachtingen en levert projecten tijdig en binnen budget op. 

Concreet zult u:

  • Direct met de klant werken gedurende de hele levensduur van een project; 
  • Voldoende en goed geïnformeerd zijn in onze softwareproducten, om met vertrouwen de belangrijkste functionaliteit en workflows aan klanten uit te leggen. In staat zijn om de klant te kunnen adviseren over hoe onze producten en diensten het beste in hun bedrijf kunnen worden geïmplementeerd; 
  • Voldoende kennis hebben van de AGF-sector om met onze klanten te kunnen praten over de specifieke uitdagingen waarmee zij in hun bedrijf te maken hebben. Om oplossingen op basis van het Keelings Knowledge aanbod te adviseren; 
  • Projectplannen en budgetten ontwikkelen en onderhouden; 
  • Risico's identificeren en beheren; 
  • Schema's en methoden ontwikkelen voor het meten van voortgang; 
  • Uw projectteam managen – individuele taken & verantwoordelijkheden toewijzen en hen verantwoordelijk houden voor de oplevering.
     

De persoon

Waarden:

U bent een teamspeler die collega's ondersteunt, hen ter verantwoording houdt, maar ook collectieve verantwoording met hen deelt. Het nakomen van uw verplichtingen is belangrijk voor u. U bent eerlijk tegenover uzelf en uw collega's. U handelt professioneel en u voldoet aan de afgesproken processen en procedures. U zoekt en waardeert feedback - negatieve feedback is een geschenk! U bent van nature nieuwsgierig met een behoefte om continu te leren. U heeft gezonde nieuwsgierigheid naar branchegerelateerde onderwerpen en ontwikkelingen. U bent energiek, zelfsturend, ambitieus en omarmt verbeterkansen.

Technologie:

Directe kennis van onze ERP-software zou ideaal zijn, maar een sterke waardering voor het ERP concept is wenselijk. U heeft een gezonde interesse in technologie, het verstorende karakter ervan en hoe deze kan worden toegepast om de AGF Supply Chain en/of consumentengedrag te transformeren.

Bedrijfstak:

Idealiter bent u 2-3 jaar werkzaam in de AGF-branche met een sterk begrip van IT, evenals de commerciële en operationele functies en workflows van een AGF-bedrijf.

Vaardigheden en ervaring:

U bent een leider met uitgebreide managementervaring – project en/of functioneel aantoonbaar. U bent een uitstekende communicator en medewerker, met bewezen succes in klantgerichte rollen. Vloeiend Engelse en Nederlandse taalvaardigheden zijn een vereiste en Duits zou een voordeel zijn.

Reizen:

Onze groeidoelmarkten zijn de Benelux en Duitsland. U moet voorbereid, fit en in staat zijn om naar het buitenland te reizen om samen te werken met klanten en partners. Voor sommige reizen zijn overnachtingen vereist.


Enthousiast geworden en serieuze interesse in deze uitdagende functie?

Stuur u CV inclusief motivatie naar Rick Rebergen Head of International Sales & Marketing via mail aan: rick_rebergen@keelingsknowledge.com

Uw kandidatuur zullen wij discreet behandelen.

Keelings Knowledge – www.keelingsknowledge.com


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven