Servicedesk medewerker (1e lijns)

RPO zoekt een 

Servicedesk medewerker (1e lijns)


Heb jij passie en affiniteit voor ICT producten en diensten en zoek je een baan met veel klantcontact? Dan zoeken we jou!


Hoe ziet deze uitdaging eruit:

Als Servicedesk Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten voor het afhandelen van gebruikersvragen, problemen, storingen of wijzigingsverzoeken. Elk klantverzoek wordt door jou of door een office medewerker geregistreerd, waarna je het klantverzoek categoriseert om te bepalen door wie en binnen welke termijn de klant moet worden geholpen. Eenvoudige vragen of problemen worden direct door jou opgepakt en de meer complexe vragen, problemen of storingen worden door de 2e-lijns support afgehandeld. Daarnaast bewaak je alle binnengekomen klantverzoeken en verzorg je de communicatie met de klant over de voortgang en de verwachte oplostijd van de storing of het probleem.


Taken & werkzaamheden:

  • Het aannemen en registeren van alle inkomende klantverzoeken
  • Het categoriseren van de klantverzoeken
  • Het oplossen van incidenten met een korte oplostijd en het beantwoorden van korte en eenvoudige vragen met betrekking tot de software
  • Het onderbrengen/verdelen van incidenten met een lange oplostijd naar de 2e-lijns support
  • Het verzorgen van de communicatie met klanten met betrekking tot de voortgang en oplostijd van incidenten en service requests.


Het profiel:

  • Je hebt een passie en affiniteit voor ICT producten en diensten
  • Bij voorkeur heb je al enige ervaring met werken op een (ICT) servicedesk
  • De volgende eigenschappen zijn belangrijk: servicegericht, klantgericht, vriendelijke telefoonstem, stressbestendig, geduldig, oplossingsgericht, daadkrachtig en communicatief vaardig
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (Duits en Engels is een pré) en bent woonachtig in de buurt van Rotterdam
  • Je bent het visitekaartje van het bedrijf.


Geboden wordt:

Je komt te werken binnen een dynamische en groeiende organisatie met een enthousiast en gezellig team. Je wordt intern opgeleid in het gebruik van onze softwarepakketten en zult actief worden begeleid door een ervaren Servicedesk Medewerker in het uitvoeren van je functie totdat je deze zelfstandig kunt uitvoeren. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende mogelijkheden om door te groeien en je persoonlijk te ontwikkelen.


Geïnteresseerd?

Ben jij de Servicedesk Medewerker die wij zoeken? Wij nodigen je graag uit voor een bakje koffie of thee. Je sollicitatie kun je sturen naar: info@rpo.nl ter attentie van Alfred van der Velden. Wil je meer weten over deze functie, neem gerust contact op met Alfred via 06-22520032.

 


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven