Senior Accountmanager Retail

Senior Accountmanager Retail

Als Senior Accountmanager Retail ben je een sterke relatiebouwer en voorzie je, met jouw kennis en passie, onze retail klanten zo goed mogelijk van de meest smaakvolle exotische groenten en fruit. Transparantie en gezamenlijke belangen staan centraal. Met jouw lef en sterke communicatieve vaardigheden kun je onze kernwaarden en klantwensen vertalen naar lange termijn verkoopplannen.


Hoe ziet jouw functie eruit? 

Je werkt als Senior Accountmanager met smaakvolle groenten en fruit. Het werken met verse producten vraagt net een andere aanpak dan het werken met lang houdbare producten, dat weet jij als geen ander! Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor één of meerdere retail klanten Europa.

Tijdens het dagelijks contact met de inkopers van jouw klant weet je ze enthousiast te maken over onze producten, bijvoorbeeld door mee te denken met creatieve product promoties.

Voor de klant ben jij hèt gezicht van Nature’s Pride. Je bent een kundig en betrouwbaar partner, die prettig is in de omgang. Je maakt regelmatig een trip om jouw relaties te bezoeken. Bij deze gesprekken evalueer je de samenwerking, bespreek je trends in de markt en analyseer je de ontwikkelingen op productniveau.

Bij Nature’s Pride focussen wij ons op lange termijn relaties – dat geldt voor zowel onze telers, klanten en medewerkers. We maken het verschil met kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij openheid en gezamenlijke belangen centraal staan.

Je bent graag op de hoogte en je spreekt dagelijks met de inkopers van jouw klant over prijsvorming, volume en promoties voor de komende weken. Daarnaast schakel je met category managers over het assortiment, verpakkingen en acties. Intern heb je veel contact met o.a. Inkoop, Data Analyse en Marketing. Dit vormt de basis van de account plannen.

Samen met de collega’s in het team ga je gestructureerd te werk om doelstellingen, die je samen hebt bepaald, te halen. Je voorziet onze klanten continu van het meest interessante aanbod aan exotisch groenten en fruit. 


Als Senior Accountmanager Retail heb jij

  • HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in internationale handel bijvoorbeeld als Accountmanager of Verkoper, bij voorkeur in Food, AGF en/of vers;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat kan je van ons verwachten?

  • Goede arbeidsvoorwaarden met opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • een behulpzaam team, dat je wil helpen in het groeien in jouw functie als Accountmanager
  • een werkplek in één van de meest duurzame panden van Europa
  • topfaciliteiten voor medewerkers, waaronder een bedrijfsrestaurant met eigen chef-kok, een eigen bootcamp terrein, yoga en natuurlijk dagelijks vers fruit en smoothies

Daarnaast kom je te werken bij een succesvol en snelgroeiend bedrijf, waarbij je intensief samenwerkt met buitengewoon gedreven collega’s met passie voor het vak.

Het eerste jaar investeer je veel in jezelf om de organisatie, onze producten, jouw collega’s en jouw klanten goed te leren kennen. Jouw kennis over de producten, processen en markt(ontwikkelingen) vormen namelijk de basis om als gesprekspartner succesvol te zijn.

Wist je dat Nature’s Pride:

  • samenwerkt met een netwerk van meer dan 300 toegewijde telers in 70 landen?
  • 500 gedreven, betrokken en gemotiveerde collega’s heeft?
  • vanaf 6 uur ‘s ochtends klaar staat voor de verkoop van ons unieke assortiment aan exotische groenten en fruit?


 
Ben jij de Senior Accountmanager die we zoeken?  

Kom dan in actie en reageer direct via onderstaande knop ‘direct solliciteren’. Voor meer inhoudelijke informatie kun je bellen of appen met Madelon van Wanrooy (Manager Recruitment), via 06-83339751. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.naturespride.nl.
 

Direct solliciteren

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven