Senior Ripening & Quality Assurance Manager

Zorg jij ervoor dat iedereen in Europa kan genieten van 's werelds beste verse avocado's én wil jij werken bij een groeiende organisatie waar kwaliteit & fun voorop staan?


Wat is jouw opdracht?
 

Mission Produce is wereldwijd marktleider in de productie, distributie en marketing van verse Hass avocado's!

Mission Produce is een verticaal geïntegreerd bedrijf en heeft sterke relaties met haar telers in de landen van herkomst in Zuid-Amerika. Dit zorgt ervoor dat zij het hele jaar door Europese retail- en groothandelsklanten kan voorzien van 's werelds beste avocado's! Mission Produce Europe is een groeiend bedrijf en heeft een heldere groeiambitie: haar aanwezigheid binnen het Europese retail kanaal vergroten.

Om dé topspelers binnen de retail te blijven bedienen en nóg meer Europese retailers aan zich te binden, is de beste kwaliteit én juiste rijping van verse avocado's super belangrijk. Om de hoogste kwaliteit van de verse avocado's te waarborgen is het jouw opdracht om dit rijping- en QA-proces verder te ontwikkelen en te onderhouden. Onder jouw supervisie gaan alle verse avocado's in topconditie én in de juiste fase van rijpheid (klantwens) de deur uit!


Hoe ga je dat aanpakken? 

Heb jij een scherp oog voor details? Streef je altijd naar de beste kwaliteit? En zoek je een job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is dit de ultieme uitdaging voor jou!

Je ontwikkeld je in het Supply & Operations Team tot ware rijping-specialist. Samen met je collega QA-manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles van alle inbound en outbound shipments, voor zowel het groene als het gerijpte fruit. Je legt alle data vast in het systeem, rapporteert afwijkingen naar de andere afdelingen en doet voorstellen om te innoveren én te verbeteren. Zo hou je toezicht op de hoogste kwaliteit van de producten én processen binnen de afdeling Supply & Operations en maak je er helemaal jouw eigen stek van!

Met de meest vooruitstrevende rijp-technieken en vanuit de vier eigen state-of-the-art rijpingskamers worden op klantorder de avocado's op de juiste rijpheid gebracht. Dagelijks monitor en controleer je de status van het fruit. Via je tablet of telefoon kun je op elk gewenst moment van de dag de status van het rijpingsproces volgen.

Naast je werkzaamheden in het kantoor, het warehouse én de rijpingskamers, is het mogelijk dat je naar Europese klanten reist om klachten over de door Mission Produce geleverde zending en kwaliteit on-site te beoordelen. Je bent graag bezig met de rijping van het fruit en de QA-taken, maar schroomt niet om je werkkleding aan te trekken en hands-on je mouwen op te stropen. Als het nodig is bestuur je de heftruck en breng je de pallets in het warehouse van A naar B. Tijdens je inwerk periode zul je een bezoek brengen aan één van de eigen avocado boomgaarden van Mission Produce in Zuid-Amerika.


Wat breng je daarvoor mee?

 • Positieve grondhouding, fitte geest, goede conditie en oog voor details
 • Relevante werkervaring in de fruit, horti & agro sector is een absolute pré, zeker als dit in
  de rol van ripening en/of QA-Manager is
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Spaans is een plus
 • Flexibiliteit, je begrijpt dat het rijpingsproces ook in de weekenden doorgaat
 • Havo/vwo of mbo-plus opleiding, goed analytisch inzicht en communicatief vaardig
 • Je streeft naar de hoogste kwaliteit en bent altijd op zoek naar verbeteringen in het proces


Waar ga je dit doen?

Mission Produce - world's finest avocado's

Mission Produce werd in 1983 opgericht door veteranen uit de industrie: Steve Barnard en Ed Williams. Zij zagen het potentieel van avocado's op de Amerikaanse markt en ver daarbuiten. Mission Produce is uitgeroeid tot een wereldwijde marktleider in de productie, distributie en marketing van verse avocado's. Ze zijn actief in de Verenigde Staten, Mexico, Peru, Chili, Nieuw Zeeland, Canada en Nederland.


MISSION PRODUCE EUROPE

In 2013 opende Mission Produce Europe haar verkoopkantoor en distributie centrum in Hazeldonk, Breda. In 2017 werden de rijpingskamers gebouwd. Dit was een grote stap in het Europese uitbreidingsplan van Mission en maakte het mogelijk om het hele jaar door een consistent volume van 's werelds beste avocado's te distribueren naar klanten op de Europese markten.


Wat krijg je ervoor terug?

 • Verantwoordelijke functie bij dé marktleider in productie, distributie en marketing van verse avocado's
 • Werken binnen een compact en toegewijd team als onderdeel van een bijzonder Amerikaanse familiebedrijf
 • Internationale werkomgeving met verschillende culturen en de nieuwste rijpingstechnieken
 • Prima salaris o.b.v. 38-urige werkweek, 27 vakantiedagen, 19ct/km reiskostenvergoeding en overige conform cao Groenten & Fruit Groothandel. Gewerkte uren in de weekenden worden uitbetaald conform het geldende (hogere) uurtarief


Heb je interesse?

Reageer dan snel via www.velde.nl/missionproduce. Heb je eerst nog vragen? Neem gerust contact op met Roy (06 3016 0859) of Carlijn (06 5468 6255)

 

 

 


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven