(aankomend) Keurmeester

Bij Leo de Kock staan verse producten centraal. Hierbij luisteren we goed naar de wensen van de consument en klant. Om de ontwikkelingen en groei van het bedrijf bij te houden zijn wij op zoek naar een keurmeester of aankomend keurmeester (afhankelijk van kennis en ervaring). 

(aankomend) Keurmeester m/v

Wat ga je doen?

Als keurmeester zorg jij ervoor dat onze inkomende en uitgaande producten op kwaliteit worden beoordeeld, conform de kwaliteitseisen van de diversen klanten. In het brede assortiment gaat er van alles door jouw handen. Je komt te werken in het hart van het bedrijf, in het kwaliteitslaboratorium als onderdeel van de afdeling kwaliteit.

De functie van keurmeester is een belangrijke functie binnen de organisatie en hierdoor sta je in nauw contact met verschillende afdelingen zoals commercie, inpak, ontvangst, verlading en kwaliteit. Waarbij het naleven van de regels ten aanzien van voedselveiligheid en productkwaliteit zeer belangrijk is.


Wie ben je?

  • Je hebt enkele jaren ervaring in de kwaliteitscontrole in de AGF. Ervaring in de aardappelverwerking is een pré.
  • MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent gewend om met computersystemen te werken, voor het bijhouden van registraties in het kwaliteitscontrole systeem en het opstellen van kwaliteitsrapporten.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal.
  • Je bent besluitvaardig, standvastig en beschikt over overtuigingskracht.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je werkt netjes, gestructureerd en georganiseerd, ook in hectische omstandigheden.
  • Je bent bereid om in ploegendienst te werken, eventueel ’s avonds en op zaterdagen.


Wat bieden wij jou?

Een functie voor langere tijd bij een leuk bedrijf, waarbij de opdrachtgever een goed salaris biedt overeenkomstig met jouw leeftijd, ervaring en kennis.


Interesse?

Heb je interesse in deze functie, neem dan contact met ons op! Contactpersoon voor deze vacature is Alex Oldenhof, tel. 0299-420 975 (alex@leodekock.nl)  of stuur je motivatie en cv naar esther@leodekock.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs
gesteld.

 


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven