Verkoper

Verkoper (fulltime)


Verkoper

Jij bent dé commerciële tijger die Olympic Fruit B.V. het beste vertegenwoordigt op de Duitstalige markt. Jij beschikt over een rijk netwerk binnen Duitse Retail alsook Groothandel en bent een gevestigde naam daar. Daarnaast word jij dolenthousiast van het productportfolio van Olympic Fruit B.V. en jeuken jouw handen om deze markt verder uit te breiden.

Kwalitatieve en financiële targets zijn voor jou een mooie kapstok die jij gebruikt als input om jouw verkoopplan te verrijken. Hierin houd jij te allen tijde oog voor de juiste mix tussen klant-, team- en bedrijfsbelang. Deze mate van verantwoording en structuur maakt jou enthousiast.

Jij beschikt over MBO+ denkniveau en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Het liefst ben jij al eigen met ons productportfolio. Communiceren, doe jij moeiteloos in het Nederlands, Engels en Duits, omdat deze talen jou 100% eigen zijn.

In onze organisatie weet jij kenmerken als bevlogen, betrouwbaar, initiatiefrijk en teamspeler naadloos te vertalen naar onze werkvloer. Jij hebt al behoorlijk wat vlieguren gemaakt binnen de AGF waarmee groenten en fruit in jouw DNA zit en jij altijd actueel bent en weet wat er speelt!

Als jij je herkent in bovenstaand profiel, lees dan vooral verder.


Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop richting de Duitse markt, dit betreft:

  • Het onderhouden en uitdiepen van het bestaande klantportfolio; 
  • Genereren van new business op de Duitse markt;
  • De juiste belangenbehartiging voor producent alsook afnemer;
  • Actuele kennisuitwisseling van de diverse markten, intern alsook extern. M.a.w. jij weet moeiteloos te schakelen tussen productielanden, assortimenten alsook klantenbehoeftes en vertaalt dit goed door naar jouw collega’s;
  • Jaar-/ accountplannen waar jij andere afdelingen vakkundig in betrekt voor de juiste input welke samenkomen in concrete doelstellingen voor een maximaal resultaat.


Wie zijn wij?

Olympic Fruit B.V. is specialist in de import, export en distributie van fruit. Met focus op Druiven, Citrus, Steenfruit en Zachtfruit weten wij een zorgvuldige selectie van telers over de hele wereld aan ons te binden. Door een nauwe samenwerking met deze leveranciers verzorgen wij het teeltprogramma, de verpakkingen en de logistiek van onze klanten dicht bij de bron. Zo bedienen wij de Europese fruitmarkt al vele jaren met succes.


Wat bieden wij jou?

Bij Olympic Fruit B.V. geven wij jou een hoge dosis vertrouwen. Dit houdt in dat jij een uitdagende, zelfstandige functie bekleedt binnen onze organisatie. Jij wordt omringd door professionals die zich het prettigst voelen bij een informele werksfeer. Wij geloven dat wij jou niet alleen moeten belonen met alléén goede arbeidsvoorwaarden, dus wij stimuleren jou ook om jouw talenten verder te ontplooien door middel van cursussen, trainingen of opleidingen.

Ook hebben wij iedere vrijdag een bedrijfsborrel om 16.00 uur als weekafsluiter én heb jij de mogelijkheid meerdere keren per jaar een leuk uitje te ondernemen met collega’s.


Interesse?

Mail jouw CV en motivatie naar recruitment@olympicfoodgroup.com ter attentie van Murielle Kouters-Vanacker. Heb jij functie inhoudelijke vragen? Neem dan telefonisch contact op met Dennis de Wit, 0180 646239. Aanvullende informatie over Olympic Fruit B.V. kun jij vinden op onze website www.olympicfruit.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven